Prima Pagina aplicatii Multifl0w – cum ar fi trebuit sa implementeze Apple multitasking-ul

Multifl0w – cum ar fi trebuit sa implementeze Apple multitasking-ul

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pcIORhb8NfQ[/youtube]

Multifl0w este o aplicatie pentru iOS, disponibila de foarte mult timp in Cydia, care prin intermediul interfatei foarte bine construite va da posibilitatea de a administra aplicatiile deschise in background. Dupa cum vedeti si in clipul video, interfata este cu mult mult peste ceea ce ne-a oferit Apple pentru administrarea aplicatiilor, iar Multifl0w functioneaza concomitent cu task switcher-ul din iOS 4, insa e indicat sa instalati mai intai Backgrounder. Multufl0w va afiseaza un maxim de 9 aplicatii, asta fiind un defect al aplicatiei, insa parerea mea este ca aplicatia e buna si merita folosita in locul sistemului oferit de Apple.

Multifl0w este disponibila in Cydia pentru 4.99$, putin cam mult pentru ceea ce ofera.

 • cond0r

  Acum o ora am testat aplicatia pe iOS 4.0.1, dar mai au de lucrat.

  Inafara de expose (care arata foarte bine), aplicatia e praf dupa parerea mea, face mai mult rau decat bine.

 • Pai expose-ul e singurul lucru pe care se si bazeaza ei atunci cand o promoveaza. Nici macar nu implementeaza multitasking de una singura. Merge cu cel din iOS sau e nevoie neaparat neaparat de Backgrounder?

 • cond0r

  Eu nu am instalat backgrounder, merge si fara.

  Tin sa precizez ca functioneaza precum in video, cu aplicatiile native ale iphonului (safari, notes, maps etc). Dar cand fac switch cu tap tap revenge, sau cu alte jocuri are un lag destul de mare (se aude sunetul, reincepe jocul si dupa un timp incepe sa imi afiseze).

  Plus ca mi s-a incalzit usor telefonul in timp ce testam.

 • Blajan Alexandru

  @cond0r: Salut !

  Nu stiu ce sa zic , insa eu unu aseara am instalat Multifl0w cu Backgrounder si am setat Backgrounder pe manual + override la controale prin Activator si am dezactivat multitasking-ul de la Apple prin zToggle.

  Am constatat urmatoarele:

  1. Ram mai mult , cu iPod + N.O.V.A jocul + Safari + Cydia deschis aveam 98MB (mai mult decat imi oferea nea multitaskingul Apple dar fara Cydia ca nu ramanea oficial deschisa…decat era in BG)

  2. Muuuuult mai rapid decat multitaskingul Apple

  3.Bateria pe mine unu ma tine cu 2 ore mai mult utilizandu-l normal

  4. Da sunt de acord mai au de lucru la design si la anumite aspecte ale sale (ar fi fost frumos sa fie integrat direct in Backgrounder dar nu vad asta prea curand).

  Eu unul asta am constat si recomand tuturor inafara de cei care au iPhone 3G.

  Toate cele bune !

 • Pingback: Proswitcher va fi pana la urma compatibil cu iOS 4.0 | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()

 • B06DAN

  Salutare. Pana acum am folosit proswitcer si am fost foarte multumit. Datorita acestui articol am dat jos proswitcer si am instalat multiflow. Ce vreau sa va intreb pe cei ce au si ei instalat.. Cand faceti background la un joc se aude si la voi melodia pe fundal??? ca la mine se aude. Iar la proswitcer nu se auzea. Lamuriti-ma si pe mine de ce la multiflow melodia din joc se aude in continuare dupa ce background-ezi jocul respectiv si la proswitcer nu?? nu folosesc in pricipiu aceeasi parametri?

 • B06DAN

  aaaa da si inca ceva. De cand am instalat multiflow imi intra foarte des telefonul in safe mode si uneori chiar se blocheaza. Cred ca are mici buguri. Asa ca l-am dat jos

 • cata

  Am instalat si io multifl0w dar sincer cam dezamagit. De exemplu daca am deschise mesajele initial, ipod-ul la songs si contacts sau chiar safarii abia daca faci diferenta care e unu si care e altu. felul implementat de apple ma ajuta mult mai mult sa nu spun ca e si rapid cand ai remove recents instalat.

 • @B06DAN: Backgrounder suporta acum si fast app switching, plus ca mai e si multitasking-ul iOS la mijloc deci de aceea iti ramane jocul in background deschis.

  Eu prefer multitasking-ul de la Apple, e mai usor de folosit, dar voi face un articol si pe tema asta.

 • B06DAN

  zaone eu am 3.1.3 deci nu mai este vorba de multitasking apple. Chiar am obs ca la anumite jocuri ramane muzica pe fundal dupa ce il backgroundezi si la proswitcher. Si inca o intrebare cum se misca ios4 pe 3gs ca mi l-am achizitionat de curand si sunt in dubii. Daca sa fac sau nu update la 4.0

 • Eu nu am mai avut ganduri sa trec la 3.x de cand am pus 4.0.

 • Pingback: Multifl0w 2.0.1 update aduce multe noutati | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri.()