Noul serviciu Ping a adunat 1 milion de utilizatori in doar 48 de ore

La conferinta de pe 1 septembrie Apple a prezentat o noua retea de socializare dedicata iTunes-ului denumita Ping. Aceasta este concentrata exclusiv pe muzica si Apple a reusit sa convinga cateva vedete internationale sa se alature retelei, astfel ca le puteti urmari fiecare miscare pe reteaua de socializare a celor de la Apple. La 2 zile de la lansare, compania a anuntat ca are 1 milion de utilizatori inregistrati si 3 milioane de descarcari pentru iTunes 10. Sunt sigur ca aceste cifre vor creste in perioada imediat urmatoare mai ales ca iOS 4.1 e gata de lansare si fara iTunes 10 update-ul nu poate fi facut.

Pentru noi romanii Ping este absolut irelevanta avand in vedere ca Romania nu are un iTunes Store, iar Ping functioneaza doar in tarile unde exista magazinul de muzica al celor de la Apple. Eu m-am inregistrat in Ping cu numele zaone ro, daca sunteti interesati va astept si pe voi.

Articolul precedentDe unde cumparam adaptoare micro-sim?
Articolul următorAre iPod Touch 4G acelasi ecran precum iPhone 4?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.