Video: Primele telefoane pentru Windows Phone 7

In clipul video de mai sus aveti o scurta prezentare pentru un smartphone ASUS ce ruleaza noul Windows Phone 7. Terminalul pare a fi identic cu cel prezentat de Microsoft in reclamele sale pentru noul Windows Phone 7 si e foarte probabil ca acesta sa reprezinte “fata” Windows Phone 7 la lansarea oficiala. Din explicatiile date acolo reiese ca Windows Phone 7 e foarte axat pe social networking si Microsoft a incercat sa usureze accesul utilizatorilor la folosirea acestor retele si la folosirea datelor introduse de utilizatori in ele. Practic observati ca toate contactele au o buna parte din date extrase de pe retelele de social networking.

Din pacate nu se vorbeste despre ce componente hardware va avea noul terminal, nici daca are un ecran AMOLED sau nu, dar se anunta ca va fi disponibil inainte de Craciun, cel mai probabil in jurul datei de 15 Octombrie.

Samsung GT-i8700 este cel de-al doilea terminal compatibil cu Windows Phone 7 ale carui poze au ajuns in mainile celor de la Gizmodo. Ca si design este foarte asemanator cu terminalul ASUS prezentat mai sus, insa carcasa din spate pare a fi diferita. Sincer sa fiu seamana cu un terminal facut de HTC, insa pe mine nu ma prea atrage, defapt niciodata nu m-au atras terminalele facute de Samsung/HTC.