Prima Pagina accesorii 30 septembrie este data limita pana la care puteti primi un Bumper...

30 septembrie este data limita pana la care puteti primi un Bumper gratuit

Astazi Apple le-a readus aminte clientilor sai ca pe 30 septembrie se va incheia “iPhone 4 Case Program”, o campanie prin care Apple a oferit un accesoriu gratuit(dintr-o lista prestabilita) tuturor clientilor care au achizitionat un iPhone 4. Apple a verificat constant situatia problemei cu semnalul si a ajuns la concluzia ca fenomenul este de o amploare mult mai mica decat s-a crezut initial astfel ca programul va inceta pe 30 septembrie, asa cum s-a si specificat initial. Desi inchide programul, Apple va oferi carcase gratuite clientilor care demonstreaza ca antena terminalului iPhone 4 are intr-adevar probleme, deci tot puteti primi o carcasa Bumper gratuita de la Apple.

We now know that the iPhone 4 antenna attenuation issue is even smaller than we originally thought. A small percentage of iPhone 4 users need a case, and we want to continue providing them a Bumper case for free. For everyone else, we are discontinuing the free case program on all iPhone 4s sold after September 30, 2010. We are also returning to our normal returns policy for all iPhone 4s sold after September 30. Users experiencing antenna issues should call AppleCare to request a free Bumper case.

Din pacate pentru Apple problema e reala dar totusi nu afecteaza atat de mult utilizarea zilnica a telefonului. Eu nu am comandat inca o carcasa Bumper insa pana pe 30 septembrie o voi face sigur pentru ca voi avea nevoie de ea pe viitor.

 • JohnnyUSA

  Totusi, n-am studiat prea mult problema cu semnalul pe Iphone 4. Sa inteleg ca nu toate terminalele au avut probleme? De exemplu al meu l-am frecat in toate pozitiile si nici o scadere de semnal. Sa fie din cauza ca poate face parte dintr-un lot mai nou? Sau pur si simplu sunt norocos?

  Mare dilema am aici.

 • Habar nu am, eu am probleme cu el si l-am primit dupa 20 august. BTW, chestia asta se testeaza pe 3G, adica la mine pe EDGE e ok, nu scade.

 • JohnnyUSA

  Ok, testez pe 3G si revin cu info. Al meu aapt de fabricatie este 37.

 • JohnnyUSA

  Da, ai avut dreptate, pe 3G de la 4 linii a scazut la una, apoi creste la 2 si tot asa, n-a scazut sub o linie, in medie sta la 2. Oricum nu ma deranjeaza asa de rau pentru ca eu il tin in mare parte din timp pe EDGE. Dupa 3 minute de “deathgrip”, s-a stabilizat la 2 linii dupa ce pornise cu 4 fara “deathgrip”.

 • Probabil si ceilalti care spun ca le merge bine au facut la fel. Testul pe EDGE este absolut inutil, doar pe 3G se vede problema.

 • JohnnyUSA

  Da, mai mult ca sigur, ai dreptate.

 • val

  @ zaone… de unde vrei sa comanzi bumperul? sau cum vei proceda? iPhone-ul meu e din statesi nu am idee cum fac sa comand si eu bumper.

 • Nu il poti comanda decat in tara de unde ai cumparat iPhone 4. Eu il comand din Apple Store si va ajunge la persoana unde a fost livrat ajuns telefonul meu.

 • 337WNL

  Pe 3G scade semnalul doar cu o linie dupa aprox 2 minute. Daca am cumparat iPhoneul de la un operator de telefonie mobila din Romania, pot cere un bumper?

 • @337WNL: Oferta a expirat acum aproape 1 an.

 • 337WNL

  Scuze, nu m-am uitat la data :))))