iPad 2 compatibila FaceTime va fi lansata anul acesta

E arhicunoscut faptul ca Apple lucreaza intens la o noua tableta iPad si ca o va prezenta cel tarziu la sfarsitul lunii ianuarie sau, daca e sa ne luam dupa ultimele zvonuri, inainte de sarbatori. Surse apropiate celor de la Apple sustine ca in momentul de fata Apple incerca sa integreze functia FaceTime si in noua versiune a popularei tablete, deci vom avea cel putin o camera integrata in iPad 2. Apple vrea sa faca din FaceTime un standard disponibil in toate iDevice-urile si recenta lansarea a iPod Touch 4G a confirmat acest lucru.

Eu nu am achizitionat tableta iPad, insa e destul de probabil sa achizitionez noua versiune care va fi prezentata si lansata ori anul acesta ori anul viitor. Sunt sigur ca noua versiune va avea o parte dintre facilitatile disponibile in iPhone 4 insa cu siguranta vor exista si altele noi deci achizitia va merita.

3 COMENTARII

  1. pai cred ca va avea vreo doua camere, dacă luam varianta ca jobs s-a “scăpat” când s zis ca inclusiv HDR va veni pe iPad cu 4.2

  2. Poate vin cu un design nou si se pierde semnalul 🙂 oricum bine gandit dupa sarbatori… Astfel toti cheltuie bani de sarbatori dar vor cheltui in continuare si pt cireasa de pe tort (noul iPad)… Plus daca vanzarea nu va merge extraordinar de bine in prima luna, la fel nu va fi pb pt ca si Asa vor fi Out Of Stock!