iPad 2 compatibila FaceTime va fi lansata anul acesta

E arhicunoscut faptul ca Apple lucreaza intens la o noua tableta iPad si ca o va prezenta cel tarziu la sfarsitul lunii ianuarie sau, daca e sa ne luam dupa ultimele zvonuri, inainte de sarbatori. Surse apropiate celor de la Apple sustine ca in momentul de fata Apple incerca sa integreze functia FaceTime si in noua versiune a popularei tablete, deci vom avea cel putin o camera integrata in iPad 2. Apple vrea sa faca din FaceTime un standard disponibil in toate iDevice-urile si recenta lansarea a iPod Touch 4G a confirmat acest lucru.

Eu nu am achizitionat tableta iPad, insa e destul de probabil sa achizitionez noua versiune care va fi prezentata si lansata ori anul acesta ori anul viitor. Sunt sigur ca noua versiune va avea o parte dintre facilitatile disponibile in iPhone 4 insa cu siguranta vor exista si altele noi deci achizitia va merita.

Articolul precedentMicrosoft a “inmormantat iPhone-ul”
Articolul următorAplicatii gratuite pentru iPad, iPhone si iPod Touch – 11.09.2010
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.