SHAtter va fi un tethered jailbreak

Se pare ca solutia de jailbreak pentru iOS 4.1 bazata pe exploit-ul denumit SHAtter va fi una tethered, adica va fi nevoie de refacerea jailbreak-ului de fiecare data cand reporniti aparatul. Oficial informatia nu a fost confirmata de vreun developer care lucreaza la acest exploit, insa umbla zvonul ca solutia va fi tethered si va trebuie sa ne chinum din nou cu telefoanele noastre. Informatiile publicate de p0sixninja pe iPhone Wiki au fost sterse la doar cateva ore dupa publicare si se pare ca persoanele care lucreaza la acest exploit doresc sa tina totul cat se poate de secret, probabil pentru a nu le oferi celor de la Apple vreun indiciu cu privire la exploit-ul folosit.

Daca SHAtter va fi intr-adevar tethered, atunci revenim la situatia de anul trecut cu blackra1n care functiona doar pana la restart, o situatie foarte neplacuta mai ales daca nu aveti totdeauna un calculator prin preajma.

9 COMENTARII

  1. Mda… Exact la asta ma gindeam, ca imi vine iphone4 saptamina care vine…si trebe sa am grija si cu bateria… Vom vedea cum o fii..