Video: HTC Desire HD si HTC Desire Z – 2 noi competitori pentru iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eFjMngv-TPU[/youtube]

Astazi HTC a tinut o conferinta de presa la Londa unde a prezentat printre altele si noile terminale HTC Desire HD si Z, ce ruleaza Android 2.2 Froyo si vor intra in competitie directa cu terminalul iPhone 4 al celor de la Apple. In primul rand avem noul HTC Desire HD care are un ecran touchscreen WVGA capaticiv de 4.3 inch, procesor SnapDragon de 1Ghz, 768 MB RAM si 1.5 GB ROM, o camera de 8 megapixeli, dual LED flash si posibilitatea de a filma HD la 720p. Terminalul este foarte bine dotat din punct de vedere hardware insa in mana il veti simti foarte mare datorita ecranului de 4.3 inch.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zpuy3agwf14[/youtube]

HTC Desire Z este un terminal dotat cu o tastatura fizia QWERTY si un nou sistem de deschidere format din niste “chingi” pozitionate in forma de Z, de aici venind si numele terminalului. Veti observa inca de la inceput cat de repede se deschide, insa in timp ce lucreaza prin el se observa ca sistemul de operare se misca destul de greu, asta desi are un hardware puternic in spate. HTC Desire Z are un procesor de 800 Mhz(de aici si lagul), 512MB RAM si 1.5 GB ROM, o camera de 5 megapixeli, dual LED flash si posibilitatea de a filma HD la 720p si un ecran capacitiv S-LCD WVGA de 3.7 inch.

HTC Desire are un design placut si probabil va fi principalul competititor al terminalului iPhone 4. HTC Desire Z nu e pe gustul meu, iar hardware-ul din el cu siguranta ii va “opri” pe multi din a il achizitiona.

Ce parere aveti, va “musca” HTC din vanzarile iPhone 4 cu noile terminale?