Apple lanseaza iOS 4.2 beta 1

In aceasta seara Apple a lansat prima versiune beta a iOS 4.2 pentru iPad/iPhone/iPod Touch, aceasta fiind prima versiune de iOS 4 care va fi compatibila cu tableta iPad. Aceasta noua versiune de iOS nu va aduce mare lucru pentru iPhone/iPod Touch, insa e important pentru utilizatorii de iPad care vor avea in sfarsit sansa de a instala iOS 4 pe tabletele lor. Dar asta nu e tot pentru ca utilizatorii de iPad vor avea parte si de 2 functii noi :

  • Wireless Printing – va fi compatibila cu orice imprimanta. care permite printarea prin WiFi, deci tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti aplicatia de editare dorita, sa va conectati la imprimanta si sa incepeti printarea;
  • AirPlay – aduce posibilitatea de a face streaming audio/video sau de a trimite poze prin WiFi catre si de pe tableta iPad. Aplicatia este asemanatoare cu AirTunes doar ca acum puteti vedea filme/asculta muzica prin WiFi direct de pe tableta iPad si in plus veti putea face streaming de pe tableta iPad pe noul Apple Tv tot prin WiFi.

Acestea sunt marile noutati ale iOS 4.2, insa stati pe aproape deoarece acest articol va fi actualizat in cazul in care se descopera si alte schimbari.

UPDATE : iOS 4.2 pentru iPad are 514MB si versiunea pentru iPhone 4 are 617, deci o diferenta de 103MB intre ele.

5 COMENTARII

  1. Necesita versiunea 10.6.5 (beta) a Snow Leopard… Am avut neplaceri instaland actualizari beta pentru Mac OS…altfel instalam iOS 4.2.