Noutati despre solutia de jailbreak pentru iOS 4.1

Cu totii asteptam lansarea noii solutii de jailbreak pentru iOS 4.1 si din pacate unii profita de acest lucru pentru a distribui versiuni false(si probabil pline de virusi) pe internet asa ca aveti grija ce si de unde descarcati. Cei de la Chronic-Dev Team lucreaza impreuna cu Dev Team plus alte cateva persoane la dezvoltarea exploit-ului gasit in iOS 4.1 intr-o solutie de jailbreak viabila pe care o vor lansa abia cand este 100% compatibila cu iOS 4.1. Totusi pentru a pune capat zvonurilor care umbla pe internet in ultima vreme, Chronic-Dev Team a publicat un mic update al progresului de pana acum : .

Many people in the comments are asking for a progress update. Any kind of update that we could actually give would be too technical for anyone to understand anyway, not to mention potentially reveal the exploit. Just know that things are going swimmingly and we are working as hard as we can.

Pe scurt, se lucreaza din greu si solutia va fi disponibila atunci cand e gata pentru lansare, deci trebuie rabdare din partea noastra si cat mai putine intrebari indreptate catre cei care lucreaza la dezvoltarea solutiei.

Pana la lansarea acestei solutii de jailbreak puteti incerca cele 2 disponibile pentru iPhone 3G si iPhone 3GS.

3 COMENTARII

  1. “Pana la lansarea acestei solutii de jailbreak puteti incerca cele 2 disponibile pentru iPhone 3G si iPhone 3GS.”

    Stimabile, specifica atat in titlu cand mai postezi cat si pe unde te mai referi la asta ca este vorba doar de bootrom vechi. Imi dai sperante desarte. 🙂