iPhone 4 lansat in cateva tari saptamana aceasta, poate si Romania?

Ieri Apple a anuntat in mod oficial ca va lansa iPhone 4 in China pe 25 septembrie, adica la safarsitul acestei saptamani. Terminalul iPhone 4 ar urma sa fie comercializat de operatorul China Unicom la preturi incepand de la 568€, deci mai mici decat in majoritatea tarilor europene. Pe langa lansarea din China Apple pare a mai fi pregatit cateva lansari saptamana aceasta pentru Israel, Malaesia si alte cateva tari. iPhone 4 va fi lansat in Malaesia pe data de 23 septembrie, deci probabil la aceeasi data va fi lansat si in Israel sau restul tarilor ce urmeaza sa il primeasca.

Au trecut mai bine de 3 luni de cand Orange Romania a anuntat ca va aduce iPhone 4, deci potentialii clienti asteapta de peste un trimestru pentru a achizitiona un terminal iPhone 4  in Romania. Orange va lansa iPhone 4 luna aceasta insa fiti siguri ca stocurile vor fi mici avand in vedere ca Apple va lansa terminalul si in multe alte tari, iar in cele unde este deja lansat inca exista probleme. Daca doriti un iPhone 4 de la Orange faceti pre-comanda imediat ce se anunta disponibilitatea, atlfel veti avea de asteptat pana stocurile devin suficiente.

Veti afla de aici cand iPhone 4 va fi lansat in Romania.

15 COMENTARII

  1. s-ar putea sa se lanseze si la noi. am observat pe pagina apple romania, la iphone nu mai poti vedea toate functiile detaliat. Ma gandesc ca actualizeaza pagina sau ceva de genul.
    Doar o presupunere!

  2. Din moment ce Apple a spus ca pana in septembrie iphone va fi disponibil in 88 tari inseamna ca pana pe 31 septembrie avem iphone 4 in romania.
    Am un prieten in Italia care a fost in Apple store si aveau iPhone 4 pe stoc in Milano iar pe site-ul apple scria disponibil in 3 saptamani.
    Incep sa cred ca Apple produce destule telefoane dar pe site scrie 3 saptamani pentru a mari vanzarile 🙂

  3. ești foarte inteligent domnu robert.s-au primit confirmarile ca luni sau marți ajung in magazin,abia vineri se știu prețuri si alte oferte.am sa revin dacă mai este cineva interesat si sper sa nu mai fiu luat la misto.puteam sa-mi vad de treaba mea si sa nu spun nimic(ca si sursa,un director de la orange).ca idee,vin putine.

  4. Nu stiu daca ai urmarit site-ul asta sau nu insa in ultimele 2 saptamani au tot venit diferite persoane care spuneau ca va fi lansat la data x, ba la data y, ba la data z, asa ca eu unul sunt extrem de reticent.

  5. nu are nici un rost sa vorbesc prostii te ro sa mă crezi.o ultima informație,mâine sau vineri ajunge un lot in magazine,dar ai directive sa dea doar la abonamente noi si de săptămâna viitoare si la fidelizare.

  6. @crys2979 sper sa nu fie adevarat ce spui dar la cat de jegosi sunt orange e posibil sa fie disponibile numai pentru abonamente noi cu toate ca si prelungirea unui abonament existent inseamna acelasi lucru.
    In concluzie,sunt niste zdrente!

  7. Nu, prelungirea e una si abonamentul nou e cu totul alta. Un abonament nou inseamna largirea bazei de abonati in timp ce o fidelizare e doar o fidelizare.

  8. @zaone: de acord,dar tot bani incaseaza,si nu e normal sa isi respecte clientii existenti?
    Cu alte cuvinte un abonat nou are beneficii mai mari decat mine care le platesc facturi de 7 ani…

  9. va țin la curent,eu l-am rezervat din Iulie.chestia doar cu abonament nou este doar o săptămâna maxim doua.mâine sau vineri vin telefoanele dar încă nu i-au trimis si prețuri.