Ora la care sn0wbreeze va fi lansat maine

Ieri iH8sn0w anunta ca sn0wbreeze va fi lansat in data 23 septembrie(adica maine), iar astazi avem si o ora oficiala la care programul ar urma sa fie publicat. Dupa cum vedeti si in poza este vorba despre ora 11:59 PM PST, adica ora 09.59 ora Romaniei(daca e sa ma iau dupa acest site). Deci maine dimineata la ora 10 ar urma sa fie lansat programul sn0wbreeze care ne va ajuta sa facem jailbreak telefoanelor noastre pe noul iOS 4.1, insa inainte sa va bucurati prea tare va rog sa cititi articolul acesta in care aveti toate informatiile necesare privind terminalele compatibile.

Desi e anuntat o data fixa pentru lansare, totusi va avertizez ca iH8sn0w a mai amanat lansari in trecut deci e posibil sa o faca si acum.

9 COMENTARII

  1. Zaone te rog sa imi spui pentru iPhone 4 care este ultimul baseband care se poate decoda si deasemenea ultimul firmware care este jailbreak-able. Multumesc!

  2. Auzi Zaone am un iphone 4 luat din America si as vrea sa il fac unlocked definitiv ( metoda prin itunes care iti trece IMEI pe lista telefoanelor unlocked). Crezi ca merita sa dau bani pe site-ul asta . Merci