Video: Posibil motiv pentru amanarea lansarii terminalului iPhone 4 alb

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rP_MUgjc-Fk[/youtube]

Au aparut pana acum tot felul de informatii privind amanarea lansarii terminalului iPhone 4, unele credibile si altele care pareau pura fictiune, si astazi avem un clip video facut de niste italieni care sustin ca au gasit motivul pentru care modelul alb al iPhone 4 nu a fost inca lansat. Conform acestora terminalul iPhone 4 alb nu a fost lansat inca datorita unor probleme care impiedicau buna functionare a senzorului de proximitate. Problema ar consta intr-o folie ce acopera zona unde se afla senzorul, folie care ar permite trimiterea de informatii de catre senzor, dar ar impiedica primirea de informatii.

Multa lume s-a plans de probleme cu senzorul de proximitate asa ca aceasta teorie este fezabila insa mi se pare destul de puerila avand in vedere ca e vorba despre o folie. Conform acelorasi italieni, modelul alb al iPhone 4 ar urma sa aiba o “sita” in zona senzorului de proximitate care ar permite buna functionare a senzorului, insa ramane de vazut daca Apple va strica design-ul terminalului.

Parerea mea este ca teoria aceasta a fost formulata de italieni doar pentru a iesi putin in evidenta

4 COMENTARII

  1. e o kestie de marketing sigur….si cred ca incearca sa rezolve problemele la ascest model…iti dai seama sa trebuiasca sa fabrice rapid 4 modele diferite…..mai repede a mers cu 2 🙂

  2. Apple are probleme cu stocul si pentru modelul negru,eu cred ca de vina sunt producatorii de componente si pentru iphone-ul alb 🙂

  3. Mie unul, mi se pare o porcarie. Atat modelul alb cat si cel negru se presupune ca au aceeasi componenta hardware, singura diferenta fiind culoarea. De-aici deducem ca nu ar trebui sa existe nicio sita, nicio folie, nimic. Singurele variante ar fi cele ale stocului si a imposibilitatii furnizorilor de “fete” sa inceapa productia pe alta culoare datorita numarului neasteptat poate de terminale negre cerute de la lansare, sau o chestie de marketing…dar asta mi se pare cam subreda, pentru ca nu tare ii vad scopul. Dupa parerea mea, toate celelalte sunt doar intentii de-a deveni faimosi pe urma unei companii care, ce-i drept, e un pic in offside.