Prima Pagina HTC Video: Prezentarea oficiala pentru HTC Desire HD si Desire Z

Video: Prezentarea oficiala pentru HTC Desire HD si Desire Z

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GHO9A9Zf5g8[/youtube]

HTC Desire HD este unul dintre cele 2 terminale din clasa Desire lansate de HTC saptamana trecuta la conferinta tinuta in Marea Britanie. Desire HD este “varful de lance” avand un ecran de 4.3 inch, un procesor de 1Ghz, o camera de 8 megapixeli cu LED flash, foarte mult ram si o functie foarte interesanta si utila de numita “Fast Boot” care porneste telefonul in doar 5 secunde. La o prima vedere terminalul arata foarte bine si pare a fi un competitor pentru iPhone, insa are o baterie de capacitate redusa care cu siguranta nu va reusi sa permita folosirea indelungata a terminalului la capacitate maxima. HTC Desire HD va fi disponibil la pretul de aproximativ 600€ deci va fi usor mai ieftin decat iPhone 4 insa diferenta de pret inseamna cel mai probabil si un rabat la calitate.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nsJ1m2PkRbI[/youtube]

HTC Desire Z este fratele mai mic al HD-ului si un terminal business adresat desigur oamenilor care vor atat un ecran touchscreen cat si o tastatura qwerty. Din punct de vedere hardware este mai slab dotat decat HD-ul, avand un procesor de doar 800Mhz, RAM mai putin, o camera mai mica, un pret cu 50€ mai mic, insa o baterie mai mare care cu siguranta ar fi trebuit introdusa in terminalul HTC Desire HD. Sincer sa fiu nu vad aceste terminale ca mari competitori pentru iPhone 4 decat daca HTC le va vinde la preturi mult mai mici prin operatori.

 • JusttMe

  Si se bazeaza pe cateva chestii ce ii lipsesc iPhonului—- wifi transfer de date si filme, offline maps, flash complet. Are cam aceleasi specificatii si probabil singura deosebire majora e camera foto mai buna teoretic.
  Ar putea fi un competitor avand in vedere ca va fi vandut de operatori la un pret redus.
  Doar bateria va fi singura modalitate reala de marketing daca tine la fel de “mult” ca la iphone atunci mai bine un notwbook si un telefon de 10£ si gata

 • Daca vorbesti despre HD atunci ai ratat treaba cu bateria. E mai mica decat la iPhone deci va tine mai putin. iPhone 4 are o autonomie foarte buna pentru un smartphone, adica 6 ore de utilizare intensa. Camera aia ar putea fi mai buna la foto, insa la video ma cam indoiesc.

 • Dreamweaver

  We voi sunteţi duși? Dacă un măr e la fel de greu ca altu înseamnă ca are acelaşi gust? La fel si bateria desireului este folosită altfel. Cpu ul ăla foloseşte mai putzin curent decât foloseşte A4 . Jesus!

 • “We”(welcome to the city) cauta specificatiile pentru Desire HD si vezi ce are de sustinut bateria aia.