HDR/GameCenter Enabler disponibil pentru iPhone 3G/3GS

HDR/GameCenter Enabler este un nou tweak pentru iPhone 3G/3GS cu iOS 4.1 instalat ce activeaza functia HDR introdusa de Apple pentru aplicatia Camera, dar adauga totodata aplicatia GameCenter pentru terminalele iPhone 3G. Pentru a folosi acest tweak trebuie sa aveti un iPhone 3G/3GS jailbroken pe iOS 4.1, iar pentru a face acest lucru puteti urma tutorialul de aici. Tweak-ul functioneaza DOAR cu Winterboard, deci trebuie mai intai sa instalati aplicatia Winterboard din Cydia si apoi sa instalati HDR/GameCenter Enabler. Dupa ce instalati tweak-ul in Winterboard vor fi disponibile 3 noi optiuni :

  • HDR Enabler;
  • GameCenter Enabler;
  • HDR-GameCenter Enabler.

Sfatul developerului este sa activati doar ultima optiune deoarece e singura care functioneaza 100% sigur, celelalte 2 functionand doar „la noroc”. Tweak-ul este disponibil gratuit in Cydia.

Articolul precedentsn0wbreeze 2.0.2 lansat astazi, rezolva multe buguri
Articolul următoriTunes 10.0.1 lansat!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.