sn0wbreeze 2.0.2 lansat astazi, rezolva multe buguri

Ca de obicei, iH8sn0w nu face programe de jailbreak 100% functionale pentru toate terminalele, astfel ca multi dintre voi s-au plans ca au primit diverse erori cand au incercat sa faca restore folosind un custom ipsw facut cu sn0wbreeze. Pe langa asta au existat mari probleme cu hacktivarea terminalele, defapt problema a fost ca sn0wbreeze nu modifica custom ipsw-ul corect pentru a face hacktivarea telefonului si multi dintre voi ati ramas cu telefoanele blocate dupa restore.

Dupa 2 zile in care multi s-au confruntat cu probleme, iata ca astazi iH8sn0w a scos in sfarsit o noua versiune a sn0wbreeze care rezolva o parte dintre problemele versiunii anterioare. sn0wbreeze 2.0.2 rezolva problemele cu hacktivarea terminalelor si rezolva problemele cu erorile 17/40 date de iTunes atunci cand faceati restore, insa nu rezolva problemele cu iBooty pentru posesorii de terminale cu bootrom nou.

Pentru a folosi aceasta noua versiune trebuie sa faceti alt custom ipsw urmarind tutorialul aceasta si da, trebuie sa reveniti la o versiune de iOS care sa permita folosirea acestui nou custom ipsw, iar instructiuni despre compatibilitate aveti in acel tutorial.

sn0wbreeze 2.0.2 poate fi descarcat de aici : [download id=”85″]