UPDATE: Incep sa fie livrate primele comenzi pentru iPhone 4. Al tau a ajuns?

Astazi au inceput sa ajunga in provincie comenzile pentru terminalul iPhone 4 facute in magazinul online Orange. Ieri probabil au ajuns cele facute pentru Bucuresti iar astazi e randul celor din provincie sa se bucure de noul terminal. Tu ai primit terminalul iPhone 4 comandat din magazinul online Orange? Cum ti se pare? Eventual poti trimite cateva poze cu continutul pachetului sau un filmulet la zaone@zaone.ro.

UPDATE : Se pare ca nu au primit telefonul toti cei care au facut comanda ieri pana la 17:00 sau joi noapte. Cati dintre voi nu au primit inca?

42 COMENTARII

  1. Multi au facut comanda online, deoarece se spunea ca doar cateva magazine din tara va avea iphone4, dar eu mi l-am luat ieri pe la ora 14 dintr-un shop in care nu avea nici macar o poza sau o brosura cu “iPhone 4”, inca erau reclamele de la galaxy s. Nu stiu de ce multi s-au complicat cu comenzile online, cand la sediu era mult mai usor 🙂 .

  2. scuze ca te corectez…da ai o greseala mica in titlu….”Al tau ajuns”…corect era “Al tau “a” ajuns”…apreciez munca ta pe care o faci pt detinatorii de iphone din Romania

  3. va agitati degeaba…ati asteptat 3 luni pt un iphone de la orange…cat mai e pana saptamna viitoare cand o sa fie mai multe pe stoc

  4. @robert daca dev-team sau altcineva va scoate o solutie de jailbreak, o sa fie pentru 4.1, deci poti sa faci update fara probleme, ai si cateva functii noi.

  5. @litchi: N-ai folosit focus la pozele alea nu? Incearca sa faci si cu focus pe monitor.
    BTW te numeri printre putinii norocosi carora le-a fost expediat astazi terminalul.

  6. Am aflat ca e vorba de Cargus…Dar se pare ca aveau program doar pana la ora 13.Asadar mai avem de asteptat pana luni!(valabil pt toti cei care n-au primit pana acum terminalul)

  7. Eu nu am primit. Am cerut sa fie livrat la orange shop , astăzi am fost acolo si au zis ca au iphone4 pe stoc da nu pentru mine, alea sunt pentru alții. Sa astept sa mă sune ei ca altfel nu îmi dau

  8. Primele poze au fost cu auto focus astea sunt cu focus pe monitor, mai atasez si 2 facute afara.E misto ca poti activa si dezactiva functia hdr,dar cand folosesti hdr nu poti folosi blitz. Filmu mai are 60 de min.
    Am activat facetime pe 4.0.2 odata si cand am bagat 4.1 inca odata activare. Alta chestie la 4.1 cand dai la favorite sa adaugi nume si introduce tu numele pe litere search iti iese din favorite, merge numai daca selectezi numele din lista. Am facut filmulet o sa il uploadez. Mare problema am avut cand am vrut sa trec la 4.1, imi tot dadea error 1004 si mi-am adus aminte ca am avut host modificat la itunes, dar nu a rezolvat problema, am fost la alt pc si a mers perfect.

  9. Pe pachetul meu de la orange era lipit un sticker mare : LIVRARE SAMBATA ! Oricum eu am asteptat masina de la Bucuresti de pe la 9.30 pana la 10 si dupa aia pana au descarcat marfa. Era acolo, mi l-a dat imediat.

  10. Exact zaone, si asta nu e ok intotdeauna ! Si apropo nici o rezolvare la antena, in zona de semnal slab am pierdut o convorbire (semnal 3g slab vrand sa treaca pe Edge) cu cineva din germania, problema e ca nu pot sa fiu sigur daca a fost vina lui iPhone 4. Oricum telefon se comporta foarte bine !

  11. Am sunat si eu la curier,la bucuresti a fost deschis pana la ora 1. In rm valcea livreaza doar dimineata si s-ar putea sa ajunga doar marti.

  12. Sa stii Zaone ca nici la mine problemele cu senzorul de proximitate nu au fost dar apar sin ce in ce mai des si sunt si cu 4.1. Am dat un reset network settings(cu toate ca nu stiu ce legatura ar avea, citisem pe net) iar apoi o perioada mergea fara probleme dupa care iarasi reapareau. Daca cineva are solutii ar fii binevenite.Sunt curios noii posesori daca au necazuri cu senzorul.

  13. @Cr1st1one se intampla asta la tine? : alta chestie la 4.1 cand dai la favorite sa adaugi nume si introduce tu numele pe litere search iti iese din favorite, merge numai daca selectezi numele din lista.

  14. HDR = high dynamic range. Tel face 3 poze la expuneri diferite si apoi la suprapune, astfel incat sa ai o expunere optima pe toata imaginea, nu functioneaza corect in orice cadru, de preferat sa se foloseasca pt poze in a sunny environment cu detalii umbrite. Detaliile umbrite se vor vedea mai bine ca la o poza cu expunere normala(fara HDR)

  15. Probleme cu senzorul de proximitate am patit si eu. De 2 ori mi s-au inchis convorbirile din cauza asta ( iOS 4.1 ). Chestia cu dropped calls nu am patit-o pentru ca nu-l tin niciodata pe 3G, numai pe EDGE.