Prima Pagina aplicatii O noua versiune a Cydia va fi lansata in curand, aduce multe...

O noua versiune a Cydia va fi lansata in curand, aduce multe noutati

Stiti probabil ca aplicaria Rock a fost cumparata de developerul care detine “imperiul” cunoscut sub numele de Cydia si ca de ceva vreme se lucreaza la implementarea unora dintre functiile aplicatiei Rock in o noua versiune a aplicatiei Cydia. Toti cei care detineau conturi in aplicatia Rock vor putea descarca toate programele pentru care au licenta direct din noua versiune a Cydia, insa aplicatia lui saurik va veni si cu alte noutati :

 • posibilitatea de a descarca orice programe cumparate anterior fara a fi nevoiti sa platiti din nou pentru ele;
 • introducerea unui sistem de ratings care va include atat posibilitatea de a vota cat si posibilitatea de a lasa un review pentru aplicatia cumparata;
 • posibilitatea de a te loga in Cydia cu contul FaceBook sau Google;
 • posibilitatea de a face un backup al aplicatiilor instalate din Cydia pentru a le reinstala pe un alt iDevice.

Sunt uimit ca saurik lucreaza la implementarea unor asemenea functii aplicatiei sale, avand in vedere ca au trecut ani buni de cand Cydia e prezenta pe milioane de iDevice-uri si totusi functii de baza, cum sunt cele de mai sus, lipsesc. Se zvoneste ca lansarea noii versiuni a Cydia va avea loc odata cu noua solutie de jailbreak, si daca e asa atunci sper ca saurik sa termine treaba inaintea celor de la Dev Team, altfel s-ar putea sa avem de asteptat dupa saurik pentru a  putea face jailbreak terminalelor noastre.

 • JohnnyUSA

  “Se zvoneste ca lansarea noii versiuni a Cydia va avea loc odata cu noua solutie de jailbreak”

  De cate ori vad referiri la JB-ul de-l astept de 3 saptamani deja…o iau razna :-)) Parca nu mai vine odata ziua aia sa vad titlu mare aici: iOS 4.1 JB for all devices!!

  I know.. i’m addicted to JB.. but still take me easy on this 🙂

 • JohnnyUSA

  Mda.. a venit :S .. atat de aproape si totusi atat de departe este.. 🙂

  Btw, dupa experienta ta anterioara , pana acum cam cat timp a durat intre anuntul cu proba video si lansarea propriuzisa?

  PS: Stiu, deja i sound like a spoiled child .. but still 🙂

 • Oricat.

 • zelpix

  oare asta rezolva si problema celor care au updatat cretineste si acum s-au trezit cu baseband nou
  ?

 • Lol, nu are absolut nici o legatura.

 • zelpix

  stiu ca nu are eu ma refeream la asta “A venit vremea sa iti invart cutitul in rana : http://www.zaone.ro/2010/09/27/video-shatter-jailbreak-demonstrat-de-dev-team/“.

  Scuze de offtopic