Azi incep livrarile comenzilor pentru iPhone 4 neonorate sambata

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bq39c1EgrIQ[/youtube]

Orange a anuntat ca toti cei care au plasat o comanda pentru un terminal iPhone 4 joi sau vineri(nu mai are rost sa mentionez ora 17:00 avand in vedere ca iPhone 4 a fost sold out inainte de aceasta ora) o vor primi in cursul zilei de sambata. Din pacate pentru o parte dintre cei care au comandat terminalele comenzile nu au ajuns, insa ar trebui sa ajunga astazi iar vina ar trebui plasata(zic eu) asupra celor de la Cargus care probabil nu au livrat terminalele in ziua specificata. Daca terminalele sunt livrate astazi atunci ele cel mai probabil au fost expediate in cursul zilei de vineri

In clipul video de mai sus aveti primul unboxing video facut unui terminal iPhone 4 luat de la Orange, deci la va puteti astepta sa primiti exact ce vedeti si acolo. Daca ati facut o comanda pentru iPhone 4 si nu a fost livrat sambata, atunci anuntati-ne printr-un comentariu daca a ajuns astazi sau nu.

UPDATE: Se pare ca pentru unii comenzile nici macar nu au fost trimise la Cargus. Daca nu v-a fost livrata comanda inca, atunci ar fi bine sa dati un telefon la  reprezentanta Cargus din orasul vostru si daca nu e acolo incercati la Cargus Bucuresti. Daca va spune ca nu il au atunci sunati al Orange.