Prima Pagina aplicatii AppleTV Jailbroken de Dev Team

AppleTV Jailbroken de Dev Team

Ieri Dev Team ne-a prezentat un video demonstrativ in care aveam dovada ca SHAtter exista si este o solutie de jailbreak viabila pentru iPod Touch 4G pe iOS 4.1. Deocamdata aceasta noua solutie de jailbreak este in lucru si cei care o dezvolta ne recomanda sa avem rabdare pana cand programele vor fi gata. In cursul serii Dev Team a actualizat articolul scris ieri pe blogul oficial anuntand ca noul AppleTV prezentat de Apple le 1 septembrie poate fi jailbroken folosind exploit-ul din SHAtter. Cei de la Dev Team au reusit sa decripteze firmware-ul oficial pentru Apple TV chiar inainte ca acesta sa fie lansat si totul se datoreaza exploit-ului descoperit de Pod2G.

Pentru viitorii posesori de Apple TV asta inseamna in primul rand faptul ca vor putea instala orice fel de aplicatii doresc pentru ca Apple TV ruleaza iOS. Pe langa instalarea e aplicatii, posesorii vor putea viziona orice filme doresc, nefiind restrictionati doar la libraria video existenta in AppStore. Se pare ca jailbreaking-ul se extinde la din ce in ce mai multe device-uri.

  • coder

    cand va fi si pt ipod nano??

  • Mihai

    Sunt foarte tentat sa imi cumpar asa ceva. De abia astept sa apara si la noi, si sa nu depaseasca cu mult pretul de 99$.