Aplicatia zaone.ro: peste 1000 de descarcari in doar 3 zile

3 zile, de atat a fost nevoie pentru ca aplicatia zaone.ro sa atinga 1000 de descarcari din Cydia si asta ma bucura deoarece abia acum imi dau seama cat de mult ati asteptat-o si cat de interesati ati fost de ea. Din pacate acum 2 zile am comis o mica eroare si update-ul 1.0.1 a dus la o mica problema cu pornirea aplicatiei, problema pe care versiunea 1.0.2 a rezolvat-o si aseara a urmat versiunea 1.0.3 care a readus sectiunea Tutoriale(care fusese initial scoasa in versiunea 1.0.2).

Va multumesc tuturor pentru felicitari, insa sa nu uitam ca munca in devzvoltarea aplicatiei si a sistemului de push se datoreaza in proportie de 99% acestor 3 oameni : victor, Sorin si Bogdan, iar in ultimele zile am primit de la Ovidiu ajutor cu modificarea aplicatiei astfel incat ea sa fie compatibila cu Cydia. Le multumesc tuturor!

Aplicatia zaone.ro are integrata si functia PUSH insa in momentul de fata inca lucram la perfectionarea sistemului de notificari iar asta presupune o munca lenta deoarece nu doresc sa va trimit zeci de notificari pe zi. Stiu ca unii dintre voi au primit uneori cate 2 notificari si imi cer scuze pentru asta, lucram la un script nou care nu va mai face asemenea erori si va rog sa aveti rabdare.

La final, as dori sa stiu ce anume ati vrea implementat intr-o viitoare versiune a aplicatiei.