Prima Pagina aplicatii Aplicatia zaone.ro: peste 1000 de descarcari in doar 3 zile

Aplicatia zaone.ro: peste 1000 de descarcari in doar 3 zile

3 zile, de atat a fost nevoie pentru ca aplicatia zaone.ro sa atinga 1000 de descarcari din Cydia si asta ma bucura deoarece abia acum imi dau seama cat de mult ati asteptat-o si cat de interesati ati fost de ea. Din pacate acum 2 zile am comis o mica eroare si update-ul 1.0.1 a dus la o mica problema cu pornirea aplicatiei, problema pe care versiunea 1.0.2 a rezolvat-o si aseara a urmat versiunea 1.0.3 care a readus sectiunea Tutoriale(care fusese initial scoasa in versiunea 1.0.2).

Va multumesc tuturor pentru felicitari, insa sa nu uitam ca munca in devzvoltarea aplicatiei si a sistemului de push se datoreaza in proportie de 99% acestor 3 oameni : victor, Sorin si Bogdan, iar in ultimele zile am primit de la Ovidiu ajutor cu modificarea aplicatiei astfel incat ea sa fie compatibila cu Cydia. Le multumesc tuturor!

Aplicatia zaone.ro are integrata si functia PUSH insa in momentul de fata inca lucram la perfectionarea sistemului de notificari iar asta presupune o munca lenta deoarece nu doresc sa va trimit zeci de notificari pe zi. Stiu ca unii dintre voi au primit uneori cate 2 notificari si imi cer scuze pentru asta, lucram la un script nou care nu va mai face asemenea erori si va rog sa aveti rabdare.

La final, as dori sa stiu ce anume ati vrea implementat intr-o viitoare versiune a aplicatiei.

 • g03mon

  nu merge sa facetii o categorie numita game center… unde sa gasim o lista cu mai multi utilizatori ?

 • Razvan

  Sal. Zaone. Simpatica aplicatia… da mai lucreaza un pic la ea… In primul rand Push-urile imi vin de cate 2, 3 sau chiar 4 ori pentru acelasi post nou aparut. In al doilea rand tot aceste push-uri nu dispar dupa un timp… daca am ghinionul sa nu aud vreunul imi raman pe ecran cu ecranul aprins si imi mananca bateria.

 • @g03mon: Lista aia trebuie completata de utilizatori, eu nu pot introduce acolo nume de la mine.
  @Razvan: 4? 4 au “scapat” doar in prima zi, atat. Ca raman pe ecran… asa e la orice PUSH, asta tine de Apple nu de mine.
  Daca te deranjeaza te rog sa le inchizi pana luni, atunci vom avea problema rezolvata.

 • g03mon

  pai si nu merge facut ceva sa te adaugi in lista aia ?

 • Sa vedem ce se poate face.

 • Razvan

  Am zis 4 uneori… uite azi postul cu Apple TV mi-a venit de 2 ori push-ul desi il deschisesem si il citisem. Iar chestia cu ramasul pe ecran tine de Apple probabil dar in alte aplicatii imi ramane pe ecran dar nu ramane ecranul aprins forever…

 • Stiu ca au venit 2, asta e situatia deocamdata, daca devine enervant inchide notificarile si cand se rezolva problema voi face un articol, mai mult de atat nu pot face…
  Vom vedea care e situatia si cu ecranul aprins.

 • Am testat acum Razvan si nu am intampinat problema ta. Am impresia ca tu ai setat in telefon ca ecranul sa nu se stinga singur.

 • klubhead

  Eu am avut alta problema, sunt cu optiune de date de la vodafone, in general nu am probleme cu traficul, insa incarcarea a durat foarte mult, plus ca s-a blocat, nu stiu daca sunt singurul cu problema asta.
  Oricum BRAVO, sper sa rezolvati cat mai repede toate problemele, imi face placere sa observ ca incepem sa avem o frumoasa comunitate de utilizatori si dezvoltatori de apps pt iphone/ipad in Romania.

 • Explica mai in detali problema te rog. Daca nu ai net nu poti folosi aplicatia. Am observat si eu ca daca o deschizi inainte sa fii conectat la internet si te conectezi dupa, nu mai functioneaza cum trebuie.
  Se vor rezolva probleme, daca nu in week-end atunci luni cel mai probabil.

 • Stefan

  Salut ! Am instalat push doctor deoarece am tel hackactivat si nu merge push pentru ca aplicatia nici macar nu ma intreaba la inceput cum ma intreaba ymessenger de exemplu daca vreau sa activez notifications. (cu sounds, badges etc.) Ce e de facut ? 🙂

 • Incearca sa o reinstalezi.

 • iulian

  felicitari si multumiri ptr aplicatie
  m-as bucura sa gasesc acelasi lucru
  si ptr munca lui marius,mobilisimo,emil,dan
  as fi curios sa stiu daca mai exista astfel de
  aplicatii romanesti
  ce alte aplicatii cu push folositi si recomandati

  va recomand ispazio sportap lemonde foxnews sportacular premiership

 • Stefan

  Nu merge, merci oricum !

 • Nu-ti fa griji ca nu pierzi nimic deocamdata pentru ca scriptul de PUSH are probleme. Sper sper ca pana luni sa fie altul gata ca m-am saturat de problemele cu el.