Apple TV jailbroken folosind SHAtter

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=adVp-IxcDHI[/youtube]

Dev Team a anuntat ca noul Apple TV este vulnerabil la exploit-ul descoperit pentru iOS 4.1 si iata ca acum avem prima dovada ca noul produs al celor de la Apple a fost jailbroken. Pentru a face acest lucru a fost folosit un custom ipsw facut cu PwnageTool, deci chiar daca dispozitivul nu a fost jailbroken inainte totusi a fost posibila instalarea unui custom ipsw si asta se datoreaza exploit-ului SHAtter care functioneaza pe baza unei vulnerabilitat in bootrom. Stim deja ca versiunea de iOS pentru Apple TV este compatibila cu mai multe terminale, iar acest video ne de speranta ca in curand vom putea viziona pe terminalele noastre seriale, filme sau orice alt continut disponibil initial doar pentru Apple TV.

Pe de alta parte aceasta este o noua dovada a faptului ca SHAtter se apropie de lansare si daca am dreptate s-ar putea sa vedem noua solutie de jailbreak disponibila undeva pe luni dimineata.

4 COMENTARII

  1. Sper sa apara cat ma repede ca deja e ceva timp de cand tot apare si nu mai apare.Zvonuri-zvonuri, filmulete pe net o gramada ca jailbreak-ul este functional.Cred ca acum se lucreaza la interfata friendly .Dau cu presupusu…..

  2. Nu-mi dau seama ce s-ar putea face exact dupa jailbreak. Sa reusesti sa conectezi pe miniusb-ul acela un hdd extern si sa vezi 720p? Sau care ar fi faza. Ca e ~100 euro cu totul sa-l iei, dar ce poti sa faci cu el mai exact? Dupa jailbreak ma refer ca asa din start am inteles la ei pe site.