TinyUmbrella update, luati-l daca aveti iPhone 4!

De ieri este disponibila o noua versiune a programului TinyUmbrella cu ajutorul caruia puteti face restore oricarui iDevice la orice firmware daca aveti salvate SHSH-urile necesare. Noua versiune aduce in primul rand o noua interfata grafica mai simpla, mai usor de folosit si care va afiseaza toate informatiile necesare intr-un mod mult mai ordonat decat precedenta. Aceasta versiune este compatibila si cu noul Apple TV, asa ca daca aveti unul disponibil prin casa ii puteti salva SHSH-uri deoarece va va fi cu siguranta necesar in viitor. Va recomand tuturor sa salvati SHSH-urile pentru iOS 4.1 inca de pe acum deoarece nu stiti cat de curand va scoate Apple un nou mini-update, avand in vedere ca solutia de jailbreak e aproape gata.

Daca aveti un iPhone 4 pe iOS 4.0/4.0.1/4.0.2 atunci va recomand sa descarcati acest program si sa il tineti in calculator pana apare solutia de jailbreak pentru iOS 4.1 deoarece s-ar putea dovedi a fi o posibilitatea de a face update la iOS 4.1 fara a actualiza si baseband-ul. Eu nu am incercat inca acest lucru, dar cand apare solutia de jailbreak voi incerca sa fac update fara sa actualizez si baseband-ul, deci daca aveti nevoie de decodare NU va aventurati inca la iOS 4.1.

Daca nu stiti cum sa salvati un SHSH va puteti inspira din acest tutorial, cu mentiunea ca veti salva SHSH DOAR pentru 4.1 deocamdata! TinyUmbrella poate fi descarcat de aici : Windows, Mac OSX, Linux.

UPDATE : Noul UI a fost amanat pentru lansarea urmatoare.