Aplicatia zaone.ro a ajuns la versiunea 1.1

Incepand de aseara este disponibila in Cydia versiunea 1.1 a aplicatiei oficiale pentru site-ul zaone.ro. Aceasta noua versiune rezolva o problema foarte importanta cu inregistrarea utilizatorilor in baza de date pentru notificari PUSH. Practic versiunea initial avea o eroare care impiedica inregistrarea voastra in baza de date pentru a primi notificari PUSH si de aceea unii dintre voi nu au primit inca notificari PUSH pentru ca nu au fost inregistrati in baza de date. Odata cu instalarea versiunii 1.1 veti fi inregistrati si veti primi toate notificarile trimise la publicarea articolelor asa ca va rog sa deschideti Cydia si sa faceti update.

Ieri am reusit in sfarsit sa rezolvam problema cu scriptul PUSH si vreau sa va multumesc pentru rabdarea acordata, stiu ca ati primit de destule ori notificari duble insa s-a terminat deoarece am reusit sa calibram scriptul astfel incat sa trimita o singura notificare la publicarea fiecarui articol. Intr-un viitor update as vrea sa adaug cateva lucruri noi, sper ca acest update sa apara in curand insa nu am acum un ETA pentru el. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au instalat aplicatia si sper sa o folositi in continuare cu placere.

And last but not least le multumesc lui Victor si domnului Sorin pentru ajutorul acordat in rezolvarea acestor probleme!