Prima Pagina bootrom limera1n RC1 Beta 3 face jailbreak si pentru iPhone 3GS cu bootrom...

limera1n RC1 Beta 3 face jailbreak si pentru iPhone 3GS cu bootrom nou

Aseara geohot a lansat limera1, solutia de jailbreak cu ajutorul careia puteti jailbreak-ui orice device pe iOS 4.0 – 4.1 dar si tableta iPad pe iOS 3.2.2. Din pacate geohot s-a grabit sa lanseze aceasta solutie de jailbreak si primele 2 versiuni ale sale au avut ceva buguri, insa iata ca acum limera1n a ajuns la versiunea RC1 Beta 3 si este in sfarsit compatibil cu iPhone 3GS cu bootrom nou. Aseara ati avut probleme in a face jailbreak acestui terminal, insa acum puteti descarca limera1n fara probleme si face jailbreak.

Daca ati facut jailbreak folosint prima versiune a limera1n atunci va rog sa descarcati aceasta noua versiune si sa repetati procesul de jailbreak deoarece limera1n beta 3 are rezolvate cateva buguri importante.

Iata changelog-ul :

uninstall in limera1n app doesn’t work, you can just delete the blackra1n.app directory, i need regression testing
iPod Touch 2G support coming soon
for 3G, use redsn0w
limera1n app is a white box, i know. use it anyway

BETA1 – first release
BETA2 – fixed kernel patching magic, rerun BETA2+ over BETA1
BETA3 – fixed new bootrom 3GS

UPDATE: Se pare ca a fost scoasa si versiunea beta 4 care rezolva niste probleme minore. Eu va recomand sa o descarcati si sa refaceti jailbreak-ul.

Puteti descarca limera1n RC 1 Beta 4 de aici : [download id=”90″]

 • Pingback: Tutorial: Jailbreak orice terminal pe iOS 4.0 - 4.1 folosind limera1n | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()

 • Acum am testat beta3, pe un pc cu windows xp nu mi-a mers, m-am mutat pe un al doilea pc care are windows 7 si aici se pare ca mi-a mers.

  Ma bag in teste si revin sa va zic daca imi merge WiFI, GPS si ce-o mai fi p-acolo.

  Hai cu unlooockul, Bravo GeoHot !

 • bodoo69

  bravo geohot my ass, nu vezi cum au sarit toti cu acuzatii / eu le dau dreptate 1 si 2 ganditiva cum pentru atata timp 3gs cu bootrom nou nu s-a gasit solutie si gh aseara in juma de ora a fixat problema.

 • Stii prea bine ca totul a fost tinut “la rece” pentru iOS 4.1. Daca astia ar arunca cu exploit-uri in fiecare zi nu am mai face jailbreak deloc.

 • coco baterico

  sal. am un 3gs 4.0.1 ii pot face update la 4.1 fara update la baseband? zic asta pt k am nevoie de unlock cu ultrasn0w. si doresc sa pastrez basebandul de pe 4.0.1. ms

 • Nu.

 • Aurelius

  nicio problema. mai asteptam pana la unlock. poate vine repede.

 • irsp

  @Aurelius mai repede vor scoate noua versiune de PwnageTool si poti face trece la 4.1 fara update de baseband.

 • ionut

  zaone nu reusesc sa fac jailbreack pe un 3G S 4.0.2 cu 05.13.04. face tot procesul dar dupa pornire nu afiseaza limera1n si nici green poison.astept un raspuns.ms frumos

 • Poti instala 4.0.1? Pe ala merge sigur, pe 4.0.2 am vazut ca se plange lumea.