Prima Pagina geohot Chronic Dev Team demonstreaza existenta greenp0ison

Chronic Dev Team demonstreaza existenta greenp0ison

Chronic Dev Team a decis aseara ca e mai bine sa nu lanseze greenp0ison cu exploit-ul SHAtter pentru a nu “arunca” 2 exploit-uri diferite si se pare ca unele persoane i-au acuzat pe cei de la Chronic Dev Team ca au mintit si nu au avut vreodata o solutie de jailbreak. Poza aceasta are menirea de a demonstra tuturor ca greenp0ison a existat, exista si va fi lansat, poate astazi, insa va avea implementat exploit-ul folosit de geohot in limera1n. Avand in vedere ca este necesara aceasta implementare, exista posibilitatea ca data de lansare pentru greenp0ison sa fie amanata avand in vedere ca echipa are foarte putin timp la dispozitie pentru a implementa noul exploit.

Greenp0ison a existat intotdeauna altfel MuscleNerd nu i-ar fi recunoscut existenta, insa a fost “amanat” foarte mult timp si in final nu oferea ceea ce astepta toata lumea asa ca geohot s-a gandit sa le ofere oamenilor exact ce aveau nevoie, adica jailbreak pentru orice terminal.

 • MSlv

  jailbreak nu decodare, pe final.

 • Bobby

  Pana la urma face sau nu hacktivare? Intr-un aeticol scrie ca face intr-alt articol ca nu face. Care-i adevarul?

 • Face, am spus asta acum cateva zile.

 • Bobby

  Am un 3gs, new bootrom pe 3.1.3. Daca ii fac cu itunes update la 4. 0.1, de exemplu(am salvate pe saurik toate shsh-urile), ii fac jailbreak
  cu jailbreakme.com, unlock cu ultrasn0w( am 5.12.01), pot sa fac un custom firmware pt 4.1?
  Mentionez ca pt 3.1.2 nu am shsh si are jailbreak cu Spirit la 3.1.3. M-am gandit ca solutia pe care am scris-o mai sus ar merge la 3gs, new bootrom, nu?

 • Nu poti folosi un custom firmware pe un 3GS care nu are 3.1.2 instalat si jailbroken.

 • Bobby

  Am inteles. Dar cu toate ca am new bootrom, banuiesc ca la 4.0.1 pot trece normal prin itunes si sa-i fac apoi jb si unlock. Nu?

 • Doru

  Din punctul meu de vedere amanarea la nesfarsit a lansarii solutiei, secretizarea dusa la extrem in informatii si in plus dorinta de a se da in spectacol lor a dus la asta.Puteau linistiti sa-si lanseze solutia de mai bine de o saptamana si toata lumea era fericita.Asa eu unul nu-l condamn pe Geohot, a facut in doua zile ce nu au facut ceilalati intr-o luna.Asta este

 • Killer234

  Bobby – nu poti trece la 4.0.1 decat daca citesti http://www.zaone.ro/2010/02/05/tutorial-cum-sa-faci-downgrade-de-la-firmware-3-1-3-la-3-1-2/ . ignori ca se refera la 3.1.3 . ai nevoie de 4.0.1 firmware si urmezi tutorialul de acolo .

 • Killer234

  asa e ,doru . am observat ca e un obicei . cu cat vad ei ca e mai mare nevoie , amana pt a devenii mai interesanti (e parerea mea) . desi apreciez ca ofera o solutie gratuita desi puteau sa o ofere pe bani (sunt convins ca multi de aici ar fii platit)

 • Bobby

  Nu m-ai inteles. Stiu ce ai scris in tutorialul acela. L-am folosit de vreo 10 ori. Am editat hosts si am facut downgrade. Altceva vreau sa zic eu : are ceva daca la 3gs-ul meu cu jb la 3.1.3 la care am salvate shsh ( 3.1.3, 4.0; 4.0.1; 4.0.2) , ii fac prin itunes update la 4.0, sa zicem, urmand bineanteles tutorialul ala cu editarea hosts-ului si tot tacamul? Dupa ce fac acest lucru ( update-ul la 4.0) , vreau sa il activez cu cartela operatorului, sa intru prin wifi pe safari si sa-l activez cu jailbreakme.com, si sa-i fac unlock cu ultrasn0w. Deci o sa am un 3gs, new bootrom, cu 4.0.1 cu jb si decodat. Nu? Toata lumea zice ca daca ai new bootrom si jb cu spirit la 3.1.3, nu poti trece la 4.x. Ceea ce vreau sa spun cu acest post, este ca se poate face update la 4.x ( daca ai salvate shsh-urile pt 4.x) si de la 3.1.3, jb cu spirit si cu bootrom nou. As vrea sa imi confirmi daca am dreptate. Stiu ca am salvate shsh-urile deoarece, cu toate ca am doar 3.1.3, imi scrie in cydia ce shsh-uri am pe saurik si vad ca 4.0, 4.0.1, 4.0.2 sunt acolo.

 • Daca ai SHSH poti face restore la orice versiune de iOS indiferent daca terminalul e jailbroken sau nu. Daca faci restore la 4.0 poti face jailbreak cu jailbreakme.com insa tot la 4.0 ramai. Poti face decodare cu ultrasn0w daca ai baseband-ul ala 05.12.

 • Bobby

  Pot face si cu limera1n.

 • Arizon

  “adica decodare pentru orice terminal.”….Adica?..@zaone daca ai gresit nu-i nimic…dar te rog sa mai pui noutati legate si de decodare daca apare ceva.

 • Am gresit eu, era vorba de jailbreak. Dar poate “presimt” ca urmeaza o decodare de la geohot, who knows…