afc2add – un tweak necesar pentru a putea accesa fisierele de sistem din iPhone

geohot are propriul stil de a face solutiile de jailbreak pentru iOS si se pare ca acest stil il putem regasi in purplera1n, blackra1n dar si noul limera1n. geohot scoate solutii de jailbreak care au de fiecare data nevoie de cateva update-uri pentru a functiona fara probleme si desigur nu au implementat afc2, un serviciu care ne permite sa vizualizam fisierele de sistem din iOS prin USB. Fara acest mic tweak un puteti vedea fisierul root al iPhone-ului decat daca va conectati la el prin intermediul WiFi, iar daca o faceti prin USB veti avea acces doar la cateva foldere neimportante care nu va ajuta in nici un fel sa modificati iOS daca aveti nevoie.

afc2add este un mic tweak din Cydia care rezolva aceasta problema, adica implementeaza serviciul afc2 care ne permite sa accesam prin USB folderul root al iOS impreuna cu toate fisierele sale. afc2add este 100% gratuit in Cydia si daca ati facut jailbreak cu limera1n atunci este imperios necesar sa il instalati.

6 COMENTARII

  1. 3.1.2 Nu avea nevoie de el. Incepand cu 3.1.3 pt a avea acces la fisierele de sistem atat cu IfunBox cat si cu Iphone PC Suite trebuie instalat in prealabil din Cydia acest patch.