Prima Pagina Apple Apple ar putea lansa iOS 4.1.1 foarte curand!

Apple ar putea lansa iOS 4.1.1 foarte curand!

veeence, un apropiat al oamenilor care se ocupa in momentul de fata cu dezvoltarea solutiilor de jailbreak, a anuntat ca Apple pregateste un update pentru iOS 4.1 al carui principala functie va fi de a bloca exploit-ul lui comex care face ca solutiile de jailbreak limera1n si greenpois0n sa fie untethered. veeence are de cele mai multe ori informatii corecte si ultima oara cand “butonul de panica” a fost “apasat”, de cineva apropiat hackerilor care se ocupa de jailbreak, Apple a lansat un update prin iTunes. Nu stiu cand va fi disponibil acest nou update, ar putea fi chiar astazi, sau poate maine ori in cursul saptamanii acestea insa recomandarea mea este sa fiti atenti si sa salvati SHSH-ul pentru iOS 4.1.

Daca nu stiti cum sa salvati SHSH-ul pentru iOS 4.1 atunci uitati-va in acest articol unde aveti explicati pasii necesari pentru a face acest lucru. Daca acest update va veni astazi atunci  foarte posibil sa blocheze exploit-ul untethered descoperit de comex, adica limera1n va putea fi modificat pentru a fi compatibil cu iOS 4.1.1 insa va fi tethered, adica va fi necesara refacerea jailbreak-ului daca opriti telefonul.

 • Alex

  Nu mi se pare normal sa mai blocheze JBurile acum ca sunt legale. Știu ca nu in toată lumea s-a legalizat, dar oricum. Chiar dacă își pierde omu garantia la telefon, ar trebui sa fie optiunea lui.

 • Daca e legal la americani e legal peste tot(nu e o analogie, e vorba despre o reglementare legala care se aplica in toate tarile unde iDevice-urile sunt comercializate). Defapt ca sa fiu sincer nu fost vreodata ilegal pentru ca nu avea o situatie juridica reglementata prin lege. SUA e singura tara unde jailbreak-ul are o situatie juridica reglementata prin lege. Practic jailbreak-ul e legal oriunde deoarece modificarile la soft le faci tu. Daca ti le face altcineva sau daca cineva distribuie un soft Apple modificat atunci putem vorbi despre lucruri ilegale.

 • alex pure

  Sper sa nu se intample pana maine la 12 cand imi ajunge iPhone 4 sa pot sa salvez si eu SHSH. Doamne ajuta!:)
  @zaone – Daca un iPhone e scos din cutie si desigilat si cere sa fie conectat la PC si nu necesita cartela sa fie activat, este neverlocked?

 • Necesita sigur indiferent daca e neverlocked sau nu.

 • MSlv

  cydia e picat? îmi da o eroare când îl deschid, vad ca nu îmi mai arată shsh-utile pe care le-a salvat… ce naiba se întâmpla? vreo modificare specială pentru lansarea greenp0ison?

 • s37hhh

  Mda nici mie nu mai imi arata SHSH si aveam ptr tot de la 4.0 la 4.1 😐

 • Rabdare, Cydia sufera.

 • Andreir

  Am un 3gs cu boot nou si SHSH salvat la versiunea IOS 3.1.3. Cydia imi arata ca am SHSH salvat pentru 3.13, 4.01 si 4.02 insa nu zice nimic de 4.1
  Inca sunt pe IOS 4.01 si astept sa pot face upgrade la 4.1 fara sa upgradez basebandul (astept Pwnage tool nou).
  Am cum salva SHSH pentru 4.1 fara sa fac upgrade la 4.1? Eu aveam senzatia ca odata salvat un SHSH nu e cazul sa ma mai stresez.
  Cum sta treaba?
  Thanks!

 • Cr1st1one

  @Andreir: Nu poti salva SHSH pentru 4.1 daca nu il ai pe telefon. SHSH se salveaza doar de pe sistemul de operare curent.

 • @Andreir: Poti salva cu TinyUmbrella SHSH ca sa fii linistit.
  @Cr1st1one: Gresit, poti salva SHSH pentru iOS-ul curent chiar daca nu e instalat in telefon.

 • TheDog

  “poti salva SHSH pentru iOS-ul curent chiar daca nu e instalat in telefon.”
  indeed, asa am facut si eu, am salvat SHSH pt 4.1 cand eram pe 4.0.2.
  inca nu-l vad in cydia dar o sa apara si acolo mai tarziu din moment ce nu mi-a dat chestia aia cu make my life easy cand am deschis prima oara cydia..