Prima Pagina Greenpois0n greenpois0n a fost lansat!

greenpois0n a fost lansat!

Acum cateva minute cei de la Chronic Dev Team au lansat solutia de jailbreak denumita greenpois0n la doar doua zile dupa ce aceasta fusese amanatata. Solutia de jailbreak este disponibila atat pentru Windows cat si pentru Mac(in curand) insa momentan functioneaza doar cu iPad, iPhone 4 si iPod Touch 4G. Aceasta prima versiune a greenpois0n este denumita RC2, deci e posibil sa fie actualizata in curand pentru a imbunatati functionalitatea. Exploit-ul din limera1n a fost incorporat in greenpois0n pentru a nu “arunca” in lupta SHAtter inainte de iOS 4.2 deci vorbim despre o solutie de jailbreak similara cu limera1n. Un tutorial de jailbreak va fi disponibil in curand.

UPDATE: Tutorial pentru jailbreak aveti aici.

Puteti descarca greenpois0n RC2 de aici : [download id=”91″]

 • mysku82

  ZAONE The best

 • Panait Alexandru

  WOW….:D…hai cu solutia de Mac…apropo am citit aici ca cik limera1n nu merge pe XP…mie mi-a mers super bine nici nu am citit ca ea nu ar merge pe xp:))..

 • Blajan Alexandru

  @Zaone , sa ne anunti daca e mai buna aceasta solutie de Jailbreak fata de cea a lui Geo. Mersi

 • chili

  @zaone
  Scuze de offtopic, dar nu stiam unde sa scriu:

  Se poate pune procentajul bateriei la ipod (sa fie ca si la iphone) ?

  Din cate am auzit se poate prin cydia?

 • Nu stiu…

 • Valy

  Zaone mi-a aparut acest cap de la green poison cand am deschis iphone-ul si pur si simplu de cate ori il deschid imi apare mai intai logoul apple ji apoi acesta.Te rog daca se poate sa-mi spui.