Prima Pagina Apple Video: Tot ce trebuie sa stii despre iOS 4.2 beta 3, tonurile...

Video: Tot ce trebuie sa stii despre iOS 4.2 beta 3, tonurile SMS sunt iPhone 4 only!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pUmkRMWQ7EQ[/youtube]

Cei de la TiPB au facut un scurt video foarte interesant in care prezinta principalele noutati din noua versiune beta a iOS 4.2 lansata aseara de catre Apple pentru developeri. Toate schmbarile aduse iOS 4.2 de noul beta 3 le gasiti aici, insa in video veti gasi prezentate toate tonuri SMS dar si o parte dintre noile wallpapere pentru iPad. In iOS 4.2 beta 3 Apple a schimba denumirea tonurilor SMS din “New Text Message” in “Text Tone” si din pacate toate aceste noi tonuri sunt deocamdata disponibile doar pentru iPhone 4. Nu stiu de ce a introdus Apple aceasta restrictie insa probabil e una temporara care va fi scoasa odata cu beta 4 sau cu lansarea versiunii finale a iOS 4.2.

Tableta iPad va avea incepand cu aceasta noua versiune beta toate wallpaper-urile disponibile noua pe iPhone si iPod Touch, singura diferenta constant in dimensiunile versiunilor pentru tableta iPad. Inca o informatie importanta e legata de optiunea tethering de pe iPad care nu mai functioneaza acum cu anumiti operatori de telefonie mobila din Europa. Asta e tot, sper ca beta 4 sa aduca mai multe noutati si sa aiba performante mai bune.

 • catanzaro27

  Zao, ce sa faca iPad-ul cu “Text Tone”?

 • Dar iPhone 3G/3GS?

 • cashix

  Sunt curios daca tethering pe iPad va functiona cu Digi Net Mobil 🙂

 • Probabil ca da, pe iPhone merge fara probleme.

 • cashix

  @Zaone: ai probat tu? Merge tethering pe iPhone cu Digi net mobil?

 • Da, cu MyWi am activat functia pe Digi, altfel nu merge.

 • Jder

  imi puteti spune va rog ce inseamna optiunea tethering ? n-am gasit la dictionar 😀

  o alta intrebare ar fi daca as putea sa bag sim-ul din stick-ul de net ( vodafon, abonament ) pe iphone si sa folosesc traficul inclus ?

  Zaone un top 10-15 cu cele mai bune si utile aplciatii din cyndia se poate ? si ce fac ele practic .. in viitorul apropiat ?:D

 • Internet tethering = posibilitatea de a folosi telefonul pe post de modem pentru conectarea la internet. Adica folosesti internetul telefonului pentru a intra pe internet.
  Bagi cartela, instalezi MyWi sau TetherMe din Cydia si gata.
  Vreau sa fac ceva mai bun decat un top 😉