Prima Pagina aplicatii MyWi 4.0 compatibila cu iOS 4.1, ramane cea mai buna aplicatie pentru...

MyWi 4.0 compatibila cu iOS 4.1, ramane cea mai buna aplicatie pentru WiFi tethering

MyWi 4.0 este versiunea pentru iOS 4.x a aplicatiei MyWi care va permite sa faceti internet tethering prin USB si WiFi pentru orice iPhone. Eu am folosit aceasta aplicatie(in versiunea trial) cateva zile ca singura modalitate de a ma conecta la internet si va pot spune ca a functiona fara probleme si a contorizat cu exactitate tot traficul facut. Aplicatia functioneaza cu orice operator de telefonie mobila indiferent daca pentru acesta exista un profil de internet tethering disponibil in iOS sau nu, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu compatibilitatea pentru operatorul pe care il folositi pentru conectarea la internet.

Ieri aplicatia a fost actualizata la versiunea 4.8.1, insa denumirea ramane MyWi 4.0, si iata ce noutati a adus :

 • au fost rezolvate toate problemele de compatibilitate cu iOS 4.1;
 • UI-ul aplicatiei a fost usor modificat;
 • au fost rezolvate multe dintre bugurile versiunii anterioare.

Aplicatia este foarte buna si v-o recomand cu caldura insa sunt sigur ca urmatoarele randuri va vor taia din elan pentru ca aplicatia costa 20$ sau 13€, adica MULT prea mult pentru orice utilizator normal de iDevices. Nu vreau sa subminez munca developerului insa consider ca pretul este mult mult prea mare, dar e munca lui si el stie cum o pretuieste.

 • Radou

  Aplicatia asta costituie singurul motiv pentru care fac JB telefonului meu. Nu odata s-a intamplat sa fiu cu un mic grup de prieteni, departe de retele wi-fi, iar telefonul meu sa fie pe post de router wi-fi pentru tot grupul. O folosesc de la versiunea 3.

 • stefan

  Nu mi se pare un pret prea mare mai ales ca orange ia aprox 5 eur pe luna pt tethering deci 13 eur e o suma mica fata de cat dat la orange pe an si avabtajul este ca o poti folosi pe orice retea…eu am folosit o ca hotspot wifi si merge excelent..

 • matrice

  e foarte buna, o am de cateva luni, o folosesc, o recomand.

 • matrice

  …in plus am rezolvat problema cu iPadul wifi si acum am net pe el oriunde 🙂

 • Raul

  Oricum costa mai putin decat un modem stick.Am cumparat-o.