iH8sn0w va face o noua versiune a sn0wbreeze ce va activa functia HDR

iH8sn0w lucreaza de ceva timp la o noua versiune a sn0wbreeze care va fi compatibila cu iPhone 4 si probabil cu iPod Touch 4G. Pe langa asta el a reusit deja sa modifice iREB pentru a fi compatibil cu iPhone 4 si probabil daca lucrurile merg bine va introduce compatibilitate si pentru iPod Touch 4G. Dar pentru a face sn0wbreeze si mai atractiv se pare ca iH8sn0w va introduce in program si posibilitatea de a activa functia HDR pentru terminalele care nu o au, insa nu specifica in mod clar pentru care dintre ele. In momentul de fata functia HDR din iOS 4.1 lipseste pe iPhone 3G/3GS si iPod Touch 4G.

Au aparut destul de multe tweak-uri care promiteau activarea functiei HDR pe iOS 4.1 pentru iPhone 3G/3GS insa niciunul nu s-a dovedit a fi eficient, dar zilele trecute a aparut un altul pentru iPod Touch 4G care functioneaza. Nu stiu daca iH8sn0w va implementa activarea functiei HDR doar pentru iPod Touch 4G sau functia va merge si pe iPhone 3G/3GS, insa va fi interesant de vazut ce ar putea reusi sa faca iH8sn0w.

Articolul precedentPwnageTool inca nu este disponibila
Articolul următorVideo: Imagini filmate de un iPhone 4 trimis in spatiu
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.