Zvon: Pretul iPhone 4 la Vodafone cu activarea optiunii Smartphone

Ieri v-am aratat ca aparent un iPhone 4 ar putea fi achizitionat de la Vodafone cu 350 de euro la prelungirea unui abonament existent pe 2 ani plus activarea extraoptiunii Internet Mobil 1 GB pe o perioada de 2 ani. Acum am primit 2 tabele cu preturi ceva mai detaliate pentru anumite tipuri de abonamente. Din pacate nu stiu daca preturile sunt pentru prelungirea unui abonament pe 1 an sau 2 ani, insa din tabel pare a fi vorba despre o prelungire pe un singur an. Informatiile acestea ar putea fi 100% false, nu imi asum nici o responsabilitate privind veridicitatea lor. Preturile reale ar putea fi total diferite sau apropiate de aceste valori, insa pana va anunta Vodafone preturile oficiale nu ne ramane decat sa facem presupuneri.

8 COMENTARII

  1. Mi sa confirmat si mie ca acestea sunt preturile, iar in magazine va ajunge cam peste o luna, iar preturile vor fi mai mari ca la orange. Maine il primesc si va voi arata ce e cu el.

  2. Daca se va adeveri zvonul de iphone 4 la 99€ la orange cu pantera 12 + smartphone pe 2 ani , cred ca vodafone nu va face mare lucru. insa o sa vedem consecintele concurentei.

  3. Asadar, daca acestea vor fi preturile la Vodafone, unde va fi concurenta benefica la care ne asteptam toti? In mod normal, ar trebui sa aiba preturile apropiate, dar…suntem in Romania.

  4. Ce sa aduca Vodafone pentru iPhone daca in zonele cand nu ai 3G poti folosi doar gprs….pana acum Orange e cel mai fiabil si ca pret si ca acoperire

  5. tocmai ce l-am cumparat ,,pe sub mana,, de la vodafone.
    450 eur cu prelungire 2 ani abonament de firma.
    partea cea mai tare e ca telefonul este neverlocked sau cel putin asa mi-a transmis directorul regional care se ocupa de firma noastra.