Prima Pagina Apple FaceTime functioneaza acum si cu Mac OS X

FaceTime functioneaza acum si cu Mac OS X

In cadrul conferintei din aceasta seara Steve Jobs a lansat o aplicatie beta care va permite utilizatorilor de Mac OS X sa efectueze apeluri FaceTime cu orice iPhone 4 sau iPod Touch 4G folosind o camera web compatibila cu Mac OS X. Noua functie face parte dintr-un program beta lansat de Apple in aceasta seara, programul este disponibil tuturor celor care au Mac OS X si poate fi descarcat si instalat gratuit de aici. Pachetul are peste 14 MB si odata instalat veti observa ca aveti o noua iconita FaceTime in Mac-ul vostru, iconita prin intermediul careia veti putea initia apelurile catre alte iDevice-uri compatibile cu aceasta functie.

Ce pot sa spun mai mult decat have fun si sunt sigur ca multi asteapta un asemenea program si pentru Windows.

 • Cr1st1one

  Zaone, in loc de o aplicatie, imi descarca iWork’09 trial. Eu am deja iWork’09 si nu am disponibil niciun update (ce ar include FaceTime)

  Edit: Da, acum s-a descarcat FaceTime.

 • Da, am observat si eu asta. Acum am dat iar download si mi-a luat facetime.dmg de 14 MB.

 • MakMak

  L-am probat cu MBP-ul sotiei mele. Eu de pe iPhone 4 prin 3G de la AT&T din Miami si sotia mea de pe MacBookPro pe WiFi-ul din casa in Bucuresti si vreau sa zic ca merge BETON.
  Am mai testat noi inainte si YMess, dar ea trebuia sa porneasca YM de PC prin Parallels ca cel de Mac nu suporta video cu iPhone.
  Sunt foarte incantat.

 • Pingback: Video: Demonstratie a unui apel FaceTime facut cu un Mac | Sursa ta de informatii zilnice despre iPad, iPhone si iPod Touch!()

 • dezeu

  ce chestie , astia scot pe macbook facetime si nici macar nu merge sa activezi facetime-ul pe toate iphone-urile 4 :-j