LIVE: Conferinta Back to the Mac diseara la ora 20:00

Diseara la ora 20:00 este programata conferinta “Back to The Mac” unde Apple va discuta cu siguranta despre un nou model de Mac si despre o noua versiune a sistemului de operare Mac OS X. Incepand cu ora 19:30 va astept pe zaone.ro pentru a discuta despre tot ceea ce ne va prezenta Apple in conferinta de diseara. Nu stiu daca aceasta conferinta va fi transmisa LIVE de catre Apple, dar daca o va face si va exista un feed LIVE il voi publica in acest articol diseara.

<a href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=699094d378″ mce_href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=699094d378″ >Conferinta Apple 20 octombrie</a>

Daca aveti iPhone atunci intrati aici pentru a vedea transmisiunea LIVE.

gizmodo on livestream.com. Broadcast Live Free

22 COMENTARII

  1. Speram sa existe un stream live ca la ultima conferinta cand au anuntat Iphone 4… din pacate se pare ca nu e cazul de data asta 🙁

  2. @ZaOne: Unde este feed-ul pus ca si link la tine? Sau mai bine zi de unde anume iei/gasesti adresa de feed la Apple direct, sa stie si mintea mea pt. “ulterioare”!

    Mercic,
    Felix

  3. @Felix: Va fi pe site la Apple feed dar data trecuta a facut si Gizmodo unul care putea fi pus pe site-uri. Daca va face Gizmodo si acum il pun si aici, daca nu ramane sa fie vazut pe site-ul Apple.