Prima Pagina Apple Video: MacBook Air unboxing

Video: MacBook Air unboxing

[viddler id=647b912f&w=600&h=450]

Cei de la Engadget au facut un scurt video in care prezinta cele 2 noi modele ale MacBook Air si prezentatorul face o scurta comparatie in ceea ce priveste marimea celor 2 noi produse. Din punct de vedere estetic ele arata aproape identic, principala diferenta constant in faptul ca unul are un ecran de 13 inch si celalalt unul de 11 inch. In rest ambele sunt la fel de subtiri, arata la fel de bine si te indeamna sa le cumperi inca de la prima privire. Mie mi se pare ca modelul de 11inch este parca totusi prea mic pentru un laptop, nu stiu de ce dar display-ul parca e prea mic pentru un asemenea dispozitiv si daca ar fi sa aleg atunci as lua modelul de 13 inch.

Parerea mea este ca MacBook Air-ul de 13 inch cu procesor de 2.13 Ghz si 256 GB de spatiu merita cumparat fara nici o ezitare deoarece sunt sigur ca veti fi surprinsi de performantele acestuia si pentru un produs Apple are un pret destul de bun.

 • sorin

  Ti se pare normal ZAONE sa vorbesti despre un Apple indiferent care si sa pui pe pagina ta un filmuletz care sa nu poata fi vizualizat pe un Iphone/ Ipod / Ipad ??????? Mie nu mi se pare logic . Nu era mai simplu daca tot sustii ca esti un site serios sa faci o conversie rapida si sa pui aici un film compatibil cu un produs Apple ??

  Poate data viitoare vei tine cont de acest lucru . Stima

 • anonimous

  fa tu filmulete compatibile cu iphone si s-a rezolvat
  daca cei de la engadget nu au compatibilitatea, nici zaone, deoarece e un embed

 • Sorin

  Ma lasi cu astfel de comentarii..?? Conversie video face si un copil de 10 ani . Exista programe !!!!!! de ce sa fac eu ? e site-ul meu?

  ..in sfarsit.. No commnent…..mai invatati

 • Azi nu am avut timp de jucat cu convertit filme din pacate dar in general caut filme urcate pe YouTube. Pe de alta parte EU AM O CONEXIUNE UPC care face upload cu aproximativ 150kb pe secunda si nu stiu cum sa spun dar filmele mari e foarte greu sa le urc pe YouTube. In concluzie, fii tu serios Sorin si intelege ca NU E VINA MEA ca anumite filme nu sunt compatibile cu formatul acceptat de iOS. Daca intelegi bine, daca nu intelegi nu intelegi si gata. Pe site-ul asta se posteaza multe articole si toata treaba o fac SINGUR si sunt limitat in timp pentru a face anumite lucruri.

 • TheDog

  pfoai cum poate sa arate… dar e incredibil de scump 😐
  daca faceau si butoanele argintii era laptopul perfect

 • Sorin

  Ok ZAONE am inteles. Toata stima

 • Inca ceva, majoritatea videoclipurilor de pe Engadget nu pot fi uploadate pe YouTube pentru ca nu le accepta … asa ca fie vi le pun asa cum sunt fie in loc de ele va dau link la pagina Engadget.