Video: Demonstratie a unui apel FaceTime facut cu un Mac

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DLK8fODtCuY[/youtube]

V-am spus aseara ca Apple a lansat o aplicatie pentru Mac OS X care le da tuturor utilizatorilor acestui sistem de operare posibilitatea de a face apeluri FaceTime cu orice iDevice compatibil. Pentru a putea folosi aplicatia FaceTime trebuie sa aveti o camera web compatibila cu Mac OS X altfel aplicatia facuta de Apple va refuza sa porneasca. Daca aveti o camera web puteti initia/primi fara problema apeluri FaceTime, insa iata ca Apple a facut mai mult decat atat pentru utilizatorii sai deoarece aplicatiile iChat si FaceTime pot fi folosite simultan pentru a face streaming video de pe Mac-ul vostru.

In clipul de mai sus aveti o demonstratie a unei sesiuni video pornite in aplicatia iChat, insa in acelasi timp aveti si un apel FaceTime pornit din aplicatia FaceTime pentru Mac OS X. Ambele ruleaza fara nici o problema si asta ma face sa ma gandesc la faptul ca in viitorul nu prea indepartat Apple va introduce o functie care ne va permite sa facem video conferinte.

2 COMENTARII

  1. eu to stau si ma gandesc si acum ( am de vo 3 ani MacBook) cum dracu astia de la Apple au reusit iChat ul ala asa mearga asa frumos pe video , iar yahoo msg inca merge poze poze pe video………….