Video: Demonstratie a unui apel FaceTime facut cu un Mac

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DLK8fODtCuY[/youtube]

V-am spus aseara ca Apple a lansat o aplicatie pentru Mac OS X care le da tuturor utilizatorilor acestui sistem de operare posibilitatea de a face apeluri FaceTime cu orice iDevice compatibil. Pentru a putea folosi aplicatia FaceTime trebuie sa aveti o camera web compatibila cu Mac OS X altfel aplicatia facuta de Apple va refuza sa porneasca. Daca aveti o camera web puteti initia/primi fara problema apeluri FaceTime, insa iata ca Apple a facut mai mult decat atat pentru utilizatorii sai deoarece aplicatiile iChat si FaceTime pot fi folosite simultan pentru a face streaming video de pe Mac-ul vostru.

In clipul de mai sus aveti o demonstratie a unei sesiuni video pornite in aplicatia iChat, insa in acelasi timp aveti si un apel FaceTime pornit din aplicatia FaceTime pentru Mac OS X. Ambele ruleaza fara nici o problema si asta ma face sa ma gandesc la faptul ca in viitorul nu prea indepartat Apple va introduce o functie care ne va permite sa facem video conferinte.

Articolul precedentAndroid 3.0 Gingerbread – unitate in diversitate
Articolul următorVideo: MacBook Air unboxing
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.