Prima Pagina Android Samsung Galaxy Player – inlocuitorul iPod Touch-ului?

Samsung Galaxy Player – inlocuitorul iPod Touch-ului?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JEO57Ymd3QI[/youtube]

Samsung Galaxy Player, sau mai bine zis fratele mai mic al terminalului Samsung Galaxy S, este un nume ce ar putea fi pe buzele departamentului care se ocupa cu dezvoltarea modelelor iPod Touch din cadrul companiei Apple. Cu un design exterior total neatragator(din punctul meu de vedere) si Android OS 2.1(sau 2.2 dupa unii), acest Samsung Galaxy Player va intra pe piata ca un competitor pentru terminalele iPod Touch de la Apple si mai mult ca sigur va genera vanzari destul de bune. Dispozitivul nu va avea chip GSM, asemenea iPod Touch-ului, insa va avea o camera de 2 megapixeli, un ecran Super Amoled de 3.2 inch cu rezolutie de 800×600, DLNA, Wi-Fi, capacitate de stocare de 8/16GB, slot pentru carduri microSD, GPS, SoundAlive, support pentru DivX si o functie pe care eu unul mi-as dori-o foarte mult pe iPhone – FM Radio. Desigur ca acest model initial nu e chiar atat de bine dotat din punct de vedere hardware insa prezentarea face toti banii si eu unul sunt sigur ca va ridica destul de multe sprancene.

Samsung Galaxy Player este un dispozitiv ce merita luat in considerare atunci cand vine vorba de achizitionarea unui gadget si preturile terminalului de la Samsung sunt destul de bune, ele incep de la 200€ pentru modelul de 8 GB si ajung la 250€ pentru modelul de 16GB. Destul de ieftin as spune eu, oricum mai ieftin decat iPod Touch-urile, iar posibilitatea de a adauga un microSD card creste si mai mult capacitatea de stocare pentru un pret destul de mic.

Eu spun ca Apple are un concurent serios in Samsung atat cu Samsung Galaxy S cat si cu noul Samsung Galaxy Player.

 • Blista

  Nu arata rau. Dar ii ai fain iPod touch 4 😉

 • Cr1st1one

  E atat de urat Android-ul… Daca ar fi avut alt sistem de operare, multe telefoane din prezent ar fi concurat cu iPhone..

  A observat cineva cu cate putere apasa pe ecran? :-))

 • Lucian

  Arata ca o copie chinezeasca ieftina dupa ipod touch cu un ecran misto.

 • S37hhhh

  Rofl, ce degete strambe… si ce tare pare sa apese pe ecran; se vrea sa ascunda un posibil lag? “lagfix 2.0” ptr Galaxy Player incoming..

 • cata

  Apasa pe display cu degetul ala stramb ca bunicamea pe taste fizice WTF

 • setu

  la ce iti trebuie radio fm cand avem atatea aplicatii radio net. si este una smekera rau care merge pe super si pe 3g si edge cu proba facuta ,da am un lapsus. revin cu denumirea

 • Si ce sa fac eu cu ea daca am internet de 500 MB de la Orange? Da stiu, as putea sa dau 14 euro pe 6GB dar nu am nevoie de asa ceva. Eu vreau Radio FM pentru ca ofertele de internet ale operatorilor de telefonie din Romania sunt VARZA!

 • soso

  avantajul acestui dispozitiv fata de ipod este ca are gps…multa lume poate o sa il cumpere in loc de un gps obisnuit….

 • vali

  avea google maps nu gps. eu asta am vazut. si fara net pa google maps.

 • soso

  aha..eu am citit din descriere ca are gps…daca are numai google maps prin wifi nu cred ca reuseste sa se impuna in fata ipod-ului…

 • Pingback: Samsung Galaxy Player - un iPod Touch killer?()