SwirlySMS pentru iPad 3G disponibila in Cydia

Versiunea pentru iPad 3G a aplicatiei SwirlySMS este disponibila in Cydia de cateva zile si le permite posesorilor de tablete iPad 3G sa trimita SMS-uri folosind reteaua de telefonie prin a carei cartela sunt conectati. Nativ tableta iPad nu permitea trimiterea de SMS-uri, insa MuscleNerd de la Dev Team a gasit o modalitate de a implementa aceasta functie iar cei de la SwirlySMS au facut o aplicatie care face trimiterea de SMS-uri la fel de usoara ca pe iDevice-uri. SwirlySMS este versiunea gratuita a aplicatiei SwirlyMessage care va permite sa trimiteti atat SMS-uri cat si MMS-uri de pe tableta iPad 3G, insa probabil developerii s-au gandit ca ar fi cazul sa scoata si o versiune free fara prea multe optiuni care le permite tuturor posesorilor de tablete iPad 3G sa beneficieze de functia SMS.

SwirlySMS free e disponibila gratuit in repo-ul BigBoss.

3 COMENTARII

  1. Eu am pus aplicatia de sapt trecuta cand aparuse in cydia… Am testat si merge perfect desi am in ipad un card doar de date de la orange. Nu are optiune de voce pe ea si totusi am putut sa trimit si sa primesc sms.

  2. @mircea…suna ciudat ce zici. Adica aia avea bani de ipad dar nu iti permiti un abonament de date cat de cat pt cand nu ai wifi…?! Ciudat
    La 6-7 euro poti lua un trafic decent…