TinyUmbrella 4.1.12 update

TinyUmbrella, programul cu ajutorul caruia puteti salva atat de importantele SHSH-uri pentru iOS, a fost actualizat in cursul serii trecute si versiunea 4.1.12 este disponibila pentru descarcare. Developerii aplicatiei au incercat sa rezolve cat mai multe dintre bugurile existente in versiunea anterioara, insa au adaugat si cateva functii noi pe care ei le considera a fi utile pentru toti cei care folosesc programul :

  • Save All SHSHs – prin apasarea acestui buton veti activa functia de salvare a tuturor SHSH-urilor;
  • Exit Recovery – dati click dreapta pe un terminal aflat in Recovery Mode pentru a il scoate din aceasta stare;
  • Change device name – puteti schimba numele unui device pentru care ati salvat deja SHSH-uri;
  • A fost adaugata o optiune care va permite sa setati ca numele telefoanelor conectate la TinyUmbrella sa aiba un anumit format, total diferit de numele terminalului in sine.

Noua versiune este disponibila pentru descarcare aici : Windows, Linux, Mac OS X.

8 COMENTARII

  1. Salut! Zaone, am un iPhone 3G v4.0.1 (firmware0.5.13.04) cu ssh salvat doar pt 4.x si doresc sa revin la 3.1.2 Exista vreo posibilitate?

  2. Multumesc mult Zaone pt promptitudine si pentru ceea ce faci pt comunitatea iPhone din Romania. Am reusit in sfarsit sa-l aduc la 3.1.2 !

  3. Daca duc un iPod Touch 3G MC Model de la 3.1.3 la 4.1, mai exista vreo posibilitate sa ma intorc apoi la 3.1.3 (nu are shsh salvat decat pt. 4.1) ?

  4. Salut!Am si eu o problema cu iPhone 3G..nu ma mai lasa sa instalez software-ul cu iTunes..pot sa folosesc versiunea asta de Tinnyeumbrella?