Video: Noile MacBook Air au probleme foarte mari cu monitorul

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5WxEsstiEMc[/youtube]

Apple a lansat acum cateva zile o noua versiune a celebrului MacBook Air si foarte multa lume a fost extrem de uimita de felul cum arata si cum functioneaza noile achizitii. Din pacate pentru unii insa se pare ca exista si ceva probleme tehnice cu ecranul MacBook-ului care din senin incepe sa afiseze linii verticale divers colorate si blocheaza intreg sistemul pana la resetare. Problema e greu de recreat si nu apare decat in anumite conditii de utilizare, insa dupa cum puteti observa si din clipul video de mai sus o resetare a sistemului rezolva problema, cel putin pana la urmatoarea experienta neplacuta.

Apple Discussion forum user, DanRyb, basically stated that his 11-inch model would randomly display “weird colors in vertical lines” extending across the entire screen and the machine would freeze. He was forced to power cycle the computer in order to recover.

Another forum user, Hobokendippy, reported that his 13-inch model had crashed three times twice with a blank screen and once with the screen distortion reported by DanRyb.

I’ve also encountered a video problem on my 13-inch MacBook Air. I observed horizontal sparkling bands running up and down the screen, but the computer did not freeze. Subsequently after rebooting the problem hasn’t happened again.

Se pare ca problema e destul de raspandita si pe forumurile Apple exista destul de multe persoane care se plang de ea. Apple deocamdata nu a avut nimic decomentat insa e foarte probabil ca in viitorul apropiat sa apara un software update care sa rezolve problema iar daca ati achizitionat un MacBook Air nou si aveti aceasta problema sa nu va asteptati la o inlocuire pentru ca Apple nu face asa ceva.