Prima Pagina aplicatii PDANet iti transforma iPhone-ul intr-un Wi-Fi HotSpot

PDANet iti transforma iPhone-ul intr-un Wi-Fi HotSpot

PDANet este o aplicatie, destul de veche in Cydia, care inca de pe vremea iOS 2.x permitea utilizatorilor sa faca tethering gratuit(desi oficial nu era suportat de Apple) de pe iPhone-urile lor. Acum aplicatia a fost actualizata si de ceva vreme si pe langa posibilitatea de a face tethering prin USB permite utilizatorilor sa faca din terminalul lor un Wi-Fi HotSpot, deci are o functionalitate aproape identica precum MyWi, insa atuu-ul aplicatiei PDANet sta in faptul ca este disponibila gratuit in Cydia.

Deci versiunea gratuita din Cydia a PDANet va da posibilitatea de a face tethering gratuit prin USB dar va da si posibilitatea de a transforma iPhone-ul vostru intr-un Wi-Fi HotSpot. Pentru a folosi optiunea de tethering prin USB va trebui sa instalati un client desktop pentru calculatorul vostru, insa pentru optiunea Wi-Fi HotSpot nu trebuie sa instalati nimic. Versiunea gratuita a PDANet functioneaza 16 zile in regim trial iar dupa expirarea acestei perioade fie cumparati o licenta de 16$ care va da posibilitatea sa folositi toate optiunile disponibile in aplicatie, fie o folositi in continuare gratuit dar nu puteti naviga pe site-uri care necesita login.

 • coder

  mie imi gaseste wi-fi hotspot dar nu ma pot conecta dc??

 • Iti gaseste hotspot-ul unde?

 • DjCultus

  Eu folosesc asta de mult ….e foarte bun , insa mananca baterie enorm :)) ….chiar si cand stateam cu el la incarcat prin usb ! ..

 • bOse

  Ma scuzati stimabililor, aveti idee daca se poate folosi internetul din pc, pe telefon ? ( usb )

 • Tot cu PDANet era o smecherie, dar era destul de complicat din cate stiu eu.

 • Pe site-uri care necesita login… dar aplicatiile care necesita login merg? (Thunderbird, Yahoo, etc.) 😀

 • Probabil nici alea nu vor merge.

 • vali

  oricum e tare ca iti da posibilitatea sa dai net, fara sa platesti, in comparatie cu mywi care dupa perioada de gratie nu mai merge.