My3D – Hasbro va produce primele accesorii pentru vizualizat continut 3-D pe iPhone

Despre posibilitatea de a vizualiza continut 3-D pe iPhone am mai vorbit cu alta ocazie insa atunci era vorba despre o folie ce ar putea fi aplicata pe ecranul terminalului si ar avea rolul de a substitui perechile speciale de ochelari care fac efectiv posibila vizualizarea corecta a respectivului continut.  Desi acel proiect parea fezabil, iata ca pana la urma nu s-a mai auzit nimic de el, insa acum avem primele vesti in legatura cu My3D, un nou accesoriu care ne va permite sa vizualizam continut 3-D de pe iDevices. Acest accesoriu este produs de celebra companie Hasbro(unul dintre cei ai mari producatori de jucarii din SUA) care in colaborare cu Apple va lansa primavara viitoare dispozitivul de mai sus.

It promises three-dimensional content that offers a 360-degree experience in gaming, virtual travel experiences and entertainment content. It’s aimed at both children and adults.

The device, which resembles a pair of binoculars with a slot in which users insert their iPod or iPhone, will be priced at $30. It will be available starting next spring at stores where Apple’s iPhones and iPod Touches are available.

My3D este practic un fel de binoclu care in partea din fata are un slot special facut pentru a introduce un terminal iPhone 4 iar cu ajutorul unor aplicatii dedicate vom putea folosi acest accesoriu pentru a vedea continut 3-D pe iPhone. Compania ne promite ca acest accesoriu va permite vizualizarea continutului la un unghi de 360 de grade si va schimba modul in care privim gaming-ul pe iPhone. Pana una alta totul e inca in stadiu de dezvoltare insa stim ca accesoriul va costa 30$ si va fi disponibil la magazinele unde se comercializeaza produse Apple.

2 COMENTARII