Prima Pagina Apple Apple TV disponibil de astazi in Italia, Elvetia, Austria, Spania si Mexic,...

Apple TV disponibil de astazi in Italia, Elvetia, Austria, Spania si Mexic, urmeaza altele

Pana astazi noul model de Apple TV era disponibil doar in anumite tari insa se pare ca Apple a decis sa extinda disponibilitatea produsului si la alte cativa tari, astfel ca Austria, Elvetia, Italia, Spania si Mexic au de astazi Apple TV 2G disponibil in magazinele Apple. Odata cu introducerea acestui produs in oferta curenta Apple a adaugat si o noua sectiune care permite inchierierea de filme in format HD, deci utilizatorii vor avea ce vedea dupa ce achizitioneaza produsul. In SUA Apple TV 2G costa 99$, insa in Italia costa 119€ si in Elvetia 129 franci elvetieni, deci faimoasa conversie a fost din nou aplicata de Apple.

Daca nu traiti in vreuna dintre aceste tari nu disperati deoarece Apple TV 2G va fi disponibil in viitorul apropiat si in : Belgia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Olanda, Portugalia, Suedia si Taiwan. Da, Romania nu va vedea asa ceva prea curand, defapt noi nici macar nu avem un iTunes music store si sunt sigur ca nu vom avea asa ceva in viitorul apropiat.

  • ticu

    Eu zic k nu pierdem nimic. Dacă vrea cineva Apple tv, sunt sigur că aduce careva pe site-urile de licitații. Și apoi la ce să ne uităm? La kanal D? K de închiriat știm că n-o să fie vorba. Avem torrente 🙂

  • Tudor

    Eu chiar nu inteleg la ce foloseste acest Apple TV? Aceleasi filme si canale tv le poti urmari si fara el.

  • Da, dar in reluare, la orice ora? Practic acest gen de dispozitive au menirea de a inlocui clasicul cablu TV.