Prima Pagina Apple Apple incepe fabricarea tabletei iPad 2 luna viitoare

Apple incepe fabricarea tabletei iPad 2 luna viitoare

Pe 27 ianuarie anul acesta, Apple a tinut o conferinta in care a prezentat pentru prima oara lumii tableta care avea sa schimbe nu numai modul in care privim acest gen de produse dar si rolul sau pe piata economica si in viata noastra de zi cu zi. Conform traditiei Apple, in aceeasi perioada a lunii ianuarie din anul 2011 ar trebui sa asistam la o noua conferinta in care compania va prezenta a doua generatie a tabletei iPad. Daca nu erati inca, convinsi ca acest lucru se va intampla atunci va spun acum ca Apple a incheiat deja contracte cu 3 furnizori de componente pentru tableta iPad 2 ce vor incepe productia luna viitoare iar in prima parte a anului 2011 Apple va incheia contracte cu alti 4 si va creste semnificativ productia.

iPad 2 e posibil sa fie lansata undeva prin luna martie – aprilie 2011 si va avea cel mai probabil 2 camere incorporate, un ecran retina, mai mult RAM, poate un procesor mai bun, va fi capabila sa faca apeluri FaceTime, va avea un giroscop si poate o noua carcasa. Sper ca preturile sa nu creasca insa avand in vedere ca iPhone 4 s-a scumpit si furnizorii de componente cu care Apple lucreaza au scumpit componentenele e destul de posibil ca pretul iPad 2 sa fie mai mare.

  • MSlv

    eu personal nu vad utilitatea unei camere foto pe o tableta… Ce naiba faci cu ea? tii ligheanul in fata ca sa faci o poza? arata mai mult decat aiurea… la fel de aiurea ca si cand ai pune magaoaia la ureche sa vb la telefon. n-as fi surprins sa nu aibe decat un webcam si atat. rami sigur va avea 512 (minim), iar despre procesor… folosind acelasi A4 ar scadea mult din costuri, iar urmatorul pas oricum nu este marirea vitezelor peste 1GHz ci folosirea procesoarelor dual-core.

  • scalpel_diem

    eu zic ca diferentele vor fi mai mult de fatzada…concurenta nu au, buguri nu are ipadul…o sa umble la memorii si poate la procesor…oricum cine doreste un ipad ii recomand sa il ia cu vreo oferta de sarbatori din cel putin 2 motive: ipad 2 la noi poate in august, deci peste 10 luni, si al doilea ca daca mereu asteptati sa luati ultima tehnologie o sa sfarsiti prin a nu lua nimic niciodata 🙂

  • Pingback: iPad 2 cu procesor dual core si chip GSM-CDMA()