Video: Clona Nokia N8 ruland iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-wYPDDeiqSc[/youtube]

Daca vorbim despre clone ale terminalelor mobile atunci probabil vorbim despre unele dintre cele mai ciudate combinatii hardware + software si dispozitivul din imagini nu face exceptie. Daca pana acum chinezii au facut terminale HTC cu iOS, iata ca a venit randul terminalelor Nokia, mai exact smartphone-ul N8, sa fie clonate insa clonele nu ruleaza Symbian OS ci un fel de iOS, dar nu cel original. Sistemul de operare din video este destul de prost facut, seamana doar in anumite privinte cu iOS si functioneaza extrem de greu pe acea clona Nokia N8.

Sun curios totusi in cat timp vor pune chinezii Windows Phone 7 pe clonele lor, sistemul asta nu l-am vazut inca “clonat”.

8 COMENTARII

  1. Oricum se misca nashpa rau…momentan cu iOS un rival ar fi windows 7…sincer am umblat pe un windows 7 phone (samsung omnia 7) si ce sa zic: am ramas placut impresionat si parca iOS pare un sistem vechi pe langa windows 7…singurul capitol la care nu sta bine windows 7 il reprezinta aplicatiile, probabil fiind si un sistem nou de operare mai dureaza pana vor aparea atatea aplicatii incat sa concureze cu iOS din acest punct de vedere..in rest este mult mai viu si mai interesat….

  2. Văzând despre ce soft e vorba de fapt, titlul articolului care menționează iOS (înțelegându-se cel original, bazat pe Unix, nu pseudo-flash-ul existent în fapt) mi se pare cam hazardat. Încă n-au reușit chinezii așa o performanță …

    Cât despre Windows Phone 7 – LOL! Atât de căutat și de “dorit” este acesta, încât nici măcar plagiatorii chinezi nu-l vor! ROFL!