Prima Pagina iOS Video: Clona Nokia N8 ruland iOS

Video: Clona Nokia N8 ruland iOS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-wYPDDeiqSc[/youtube]

Daca vorbim despre clone ale terminalelor mobile atunci probabil vorbim despre unele dintre cele mai ciudate combinatii hardware + software si dispozitivul din imagini nu face exceptie. Daca pana acum chinezii au facut terminale HTC cu iOS, iata ca a venit randul terminalelor Nokia, mai exact smartphone-ul N8, sa fie clonate insa clonele nu ruleaza Symbian OS ci un fel de iOS, dar nu cel original. Sistemul de operare din video este destul de prost facut, seamana doar in anumite privinte cu iOS si functioneaza extrem de greu pe acea clona Nokia N8.

Sun curios totusi in cat timp vor pune chinezii Windows Phone 7 pe clonele lor, sistemul asta nu l-am vazut inca “clonat”.

 • Tudor Calin

  Am un prieten care are clona dupa Xperia si are fix acest soft. Este extraordinar de prost !

 • Mostwnted

  Seamana da’ nu prea… Dar ce soft e? cum se numeste?

 • DjCultus

  Este exact acelasi Os din iphone replica !

 • Mostwnted

  Oricum se misca nashpa rau…momentan cu iOS un rival ar fi windows 7…sincer am umblat pe un windows 7 phone (samsung omnia 7) si ce sa zic: am ramas placut impresionat si parca iOS pare un sistem vechi pe langa windows 7…singurul capitol la care nu sta bine windows 7 il reprezinta aplicatiile, probabil fiind si un sistem nou de operare mai dureaza pana vor aparea atatea aplicatii incat sa concureze cu iOS din acest punct de vedere..in rest este mult mai viu si mai interesat….

 • cucubau

  este un os bazat pe flash, ceva asemanator cu ce avea LG viewty, dar mai prost

 • Tigris Regalis

  Văzând despre ce soft e vorba de fapt, titlul articolului care menționează iOS (înțelegându-se cel original, bazat pe Unix, nu pseudo-flash-ul existent în fapt) mi se pare cam hazardat. Încă n-au reușit chinezii așa o performanță …

  Cât despre Windows Phone 7 – LOL! Atât de căutat și de “dorit” este acesta, încât nici măcar plagiatorii chinezi nu-l vor! ROFL!

 • AlexI

  This is bullshit!Nimic mai mult de zis!

 • Pleecool

  Da e tare … si e si dual sim. il vreau neaparat 🙂