Video: Samsung Omnia 7 vs iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=16dAhtXvVQk[/youtube]

Incet incet incep sa apara review-urile comparative intre iPhone 4 si terminalele ce ruleaza Windows Phone 7. Astazi avem terminalul Samsung Omnia 7, un smartphone destul de potent cu un ecran SUPER Amoled de 4 inch cu culori vii ce afiseaza continutul parca ceva mai bine decat iPhone 4. In ceea ce priveste navigarea pe internet iPhone 4 este putin mai rapid, insa nu cu mult si trebuie mentionat faptul ca niciunul dintre cele 2 terminale nu are flash instalat. In ceea ce priveste calitatea filmarii sau a pozelor din pacate nu avem termen de comparatie, dar iPhone 4 s-a descurcat mai bine la filmat/facut poze decat unele terminale cu Windows Phone 7 deci e posibil ca situatia sa nu fie prea diferita nici in acest caz.

Din punct de vedere al design-ului as spune ca iPhone 4 arata mult mai bine, atat in partea din fata cat si in cea din spate, dar asta depinde de gusturile fiecaruia. Va urez vizionare placuta.

2 COMENTARII

  1. Hm, văd că ecranele AMOLED au în continuare nevoie să fie folosite în întuneric pentru a-și realiza potențialul. De parcă utilizatorul ar avea nevoie de telefon noaptea …

    Sunt curios pe cine o să mai intereseze Windows Phone 7 după ce se vor fi terminat de făcut review-urile pentru modelele de telefon pe care a fost lansat.