Prima Pagina deblocare Posibile intarzieri in lansarea solutiei de unlock?

Posibile intarzieri in lansarea solutiei de unlock?

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/sherif_hashim/status/7498413344034816″]

Acum 14 ore Sherif Hashim, omul care probabil a descoperit exploit-ul ce sta la baza noii solutii de decodare pentru iPhone 3G/3GS si poate iPhone 4, a scris aseara un mesaj pe contul sau de pe Twitter in care spunea ca : orice posibila intarziere a lansarii solutiei de decodare va fi anuntata de Dev Team. Nu stiu daca Dev Team va amana lansarea, oricum ziua limita e duminica si daca intr-adevar sunt probleme cu adaptarea ultrasn0w pentru iOS 4.2.1 probabil pana duminica vor fi rezolvate si ma gandesc, ca nu se va opta pentru amanarea lansarii pentru o data ulterioara.

Nu uitati ca se anunta lansarea iOS 4.3 pe 13 decembrie, deci e posibil sa aflam vesti “dezamagitoare” in viitorul apropiat.

 • alex pure

  Merita 4.2.1 pe iPhone 4? Stiu ca tu ti-ai facut update. Daca ai timp, ar fi foarte bun un mic articol in legatura cu chestia asta.

 • Cr1st1one

  Parere proprie: Nu merita! Eu am restaurat iOS 4.1.

 • Probabil maine voi face. Va spun ceva, multiplayer prin Game Center nu merge intre 4.2.1 si 4.1.

 • Ersinv

  Am cedat cu Dev team !
  Stie cineva cum pot sa fac un Iphone 3G ( orange RO) neverlock , fara sa ma duc la Orange?
  Sheriff spunea ca are solutia de deblocare pt IOS 4.1. si trebuie sa asteptam IOS 4.2. sa o lanseze acum ne vrajeste cu any delay practic nu mai este solutia care era .

 • Costel

  Eu nu vad o diferenta prea mare intre 4.2.1 si 4.1 mi se pare cam la fel.acun depinde cine are imprimanta wifi si apple tv se merita.

 • alex pure

  @ersinv – poate ca portita aia care o au ei pentru 4.1 are una mica si pentru 4.2.1 si pot sa fac un release pentru ambele 😉 think about it.

 • 61pry

  @Ersinv 1. ar trebui sa t calmezi putin. cum spune si alex pure poate incearca deblocarea pt amandoua os 4.1 si 4.2.1 2.si asa o sa iti ofere gratuit programul de deblocare . 3.Din cate spunea cineva tot la orange cica ar trebui sa ti,l deblocheze contra cost normal .

 • bodanelu

  Din ce stiu eu ei ziceau acum ceva vreme ca au solutia de unlock pt 4.1. Peste tot zic sa nu se faca update la 4.2.1. Oare nu ar putea sa dea drumul la unlock pt 4.1 si apoi sa amane si pentru 4.2.1?