Orange UK vinde tablete iPad la preturi avantajoase

5

Tableta iPad va fi comercializata in Marea Britanie prin operatorii Orange si T-Mobile la preturi subventionate si foarte avantajoase pentru clienti. Orange este primul operator din Marea Britanie care anunta oficial preturile pentru tableta iPad si sincer sa fiu sunt foarte foarte avantajoase pentru britanici :

  • 199£/234€ – iPad 3G 16GB cu abonament de internet pe 2 ani de 27£/31€;
  • 249£/293€ – iPad 3G 32GB cu abonament de internet pe 2 ani de 27£/31€;
  • 349£/411€ – iPad 3G 64GB cu abonament de internet pe 2 ani de 27£/31€;

Abonamentul de internet cuprinde 1GB trafic la orice ora, 1 GB de trafic noaptea plus inca 3 GB de trafic prin reteaua de Wi-Fi HotSpot-uri din Marea Britanie. Pe scurt, internet de 4GB plus o reducere foarte substantiala a tabletei iPad daca semneaza un contract pe 2 ani. Privind din perspectiva noastra cu salariile de aici poate pare mult, dar privind din perspectiva lor e foarte avantajos sa iti cumperi o tableta iPad la pretul acesta din Marea Britanie mai ales ca sunt decodare din fabrica.

In curand tableta iPad va fi disponibila si la alti operatori din Europa, poate va ajunge si in Romania candva, dar credeti ca vom vedea ceva asemanator ca si pret la noi? Eu nu prea cred.