Baseband-ul din iPhone 4 este dificil de decodat

[blackbirdpie url=”http://twitter.com/#!/veeence/status/8600403306348545″]

Cu fiecare iPhone nou Apple isi imbunatateste metode de securizare a chip-ului baseband ingreunand astfel posibilitatea de a face decodare. iPhone 4 nu a facut exceptie si din pacate chip-ul baseband al acestui terminal este diferit fata de iPhone 3G/3GS si necesita ceva mai multa munca pentru implementarea unui exploit de decodare, acesta fiind si motivul pentru care Dev Team a ales sa lanseze astazi solutia de decodare pentru iPhone3G/3GS si sa nu astepte pana va avea una si pentru iPhone 4.

Desi Dev Team nu a specificat o data pentru lansarea noii solutii de decodare, totusi aceasta ar trebui sa fie disponibile in cursul lunii decembrie, poate pana la Craciun sau chiar mai devreme daca totul decurge fara probleme. Totusi trebuie luat in considerare si faptul ca echipa lucreaza la o solutie de untethered jailbreak deci decodarea ar putea fi intr-un plan secund si intaietate va avea cel mai probabil solutia de jailbreak untethered pentru toate terminalele. Aveti rabdare, solutia e pe drum.

5 COMENTARII

  1. logic, jailbreaku ar trebui sa fie primu pt ca e cel mai necesar.. dupaia unlocku. eu am neverlocked 😛 deci doar de jb am nevoie

  2. Daca va aduce-ti aminte la lansarea limer1n , cand geohot a lansat surpriza jailbreak-ul, au zis ca au solutie untether de acum incolo pt toate terminalele.Ce sa intamplat acum, au pierdut-o, n-o mai gasesc?
    Figuri si vorbe goale