Adauga link catre zaone.ro in Home Screen

Dupa cum probabil stiti deja acest site are o aplicatie pentru iPad/iPhone si iPod Touch in Cydia insa din pacate nu si in AppStore deoarece deocamdata s-au gasit diferite motive pentru a fi respinsa, dar nu ma las inca batut. Anyway, daca nu aveti jailbreak si totusi doriti sa puteti accesa www.zaone.ro printr-un singur tap atunci iata o metoda foarte simpla de a adauga o iconita in SpringBoard care odata accesata va deschide automat www.zaone.ro in Safari. Probabil unii dintre voi stiu deja sa adauge un link in Home Screen, insa pentru cei care nu stiu iata o metoda foarte simpla prin care aveti www.zaone.ro la indemana oricand :

Pasul 1

Accesati www.zaone.ro din Safari.

Pasul 2

Apsati pe butonul + din bara de jos a Safari. Daca aveti iOS 4.2.1 atunci apasati pe al treilea buton din bara de jos. Dupa ce apasati vi se va deschide un meniu de unde veti alege Add to Home Screen.

Pasul 3

Dupa ce selectati Add to Home Screen veti avea in fata un nou meniu cu un chenar unde puteti scrie denumirea pe care o va avea iconita in Home Screen/SpringBoard. Scrieti denumirea dorita si apasati butonul Add din partea dreapta sus.

Pasul 4

Daca ati urmat tot pasii corect atunci dupa ce apasati Add veti avea in SpringBoard o iconita care odata accesata va deschide www.zaone.ro in Safari.

Sper sa va fie de ajutor. Daca aveti aplicatia din Cydia nu e necesar sa mai faceti acest lucru pentru ca puteti accesa site-ul direct de acolo.

Please do share si pentru restul care au nevoie de asa ceva.